Reglarea conturilor bancare ….

Primul razboi mondial s-a terminat in coada de peste.
Nimeni n-a fost multumit de cum au iesit lucrurile.
Nemtii i-au scos din razboi pe rusi, timitand cu un tren cu aur.
In care tren, l-au trimis si pe Lenin. De restul a avut grija acesta.
Oricum nemtii si austriecii au luat bataie si-au ramas cu regrete, remuscari si idei revansarde.
Castigatorii, SUA, UK, Franta si Rusia si-au impartit lumea in cadrul celebrei Paci de la Paris.
Aici s-au ferit ca dracul de tamaie sa creze Israelul si au reusit sa-i intarate rau de tot pe arabi, pentru ca nu le-au recunoascut faptele de arme impotriva Turciei si Regatul proaspat infiintat la Damasc.
Si evreimea mondiala a fost suparata. In primul rand pentru ca Germania nu le-a dat „Palestina”, care facea parte din Imperiul Otoman, si in al doilea rand pentru ca pana la sfarsit tot au scos banul, dar anglo-franco-americanii NU le-au dat, ce-au cumparat evreii !!!
Rusia face si ea o gafa dupa razboi, aresteaza si trimite in Gulaguri muncitorii americani chemati cu surle si cu trambite de Lenin, ca sa dezvolte economia sovietica.
Si SUA nu uita si nu iarta, cum nu l-a iertat pe Tito de teapa in valoare de 2 miliarde $ 1970, pe care le-a dat-o cu programul spatial yugoslav.
Urmeaza …. 20 de ani de pace in care industriile de armament din Germania, UK, SUA si Rusia se pregatesc de runda a doua.
A doua runda inseamna cca 8 ani de razboi mondial in care Europa este tocata maurnt, de nu ramane piatra pe piatra, ca azi in Ucraina, si mor zeci de milioane de „sub-oameni”.
O sa mai moara inca pe atatia dupa razboi, in lagarele comuniste din toata Europa de Est.
SUA si jumatate din Rusia scapa neatinse de distrugerile razboiului.
Rusia iese intarita datorita propagandei la firul ierbii, la coada vacii, in usa izbei, dar cu pistolul pe masa. Sau la ceafa.
Si iese intarita si datorita ajutorului militar american colosal, pe care nu l-a platit niciodata.
Din 1941 pana in 1945 au fost livrate 400.000 de jeepuri si camioane, 14.000 de avioane, 13.000 de tancuri, arme, munitie, tehnica militara, medicamente, paturi, incaltaminte, milioane de tone de produse petroliere si mancare, …. în valoare de 11,3 miliarde de dolari (adica 180 de miliarde $ la valoarea din 2016).
Dar nici americanii nu l-au cerut banii inapoi.
D’aia si tipa acuma rusii c-au castigat WW II singuri si SUA n-a avut decat o contributie minora.
Si iar raman lucrurile in coada de peste, cu diferenta ca evreii se supara si-si infiinteaza singuri Statul Israel si-i mai si caftesc pe toti arabii dinprejur.
Si Rusia iar iese in avantaj, capata jumatate de Europa ca „despagubiri” de razboi.
Faptul ca dupa fiecare din cele 2 razboaie mondiale Rusia a iesit intarita deranjeaza enorm si deranjeaza si pentru ca se stie ca a iesit intarita pe banii americano- ….. mondialilor, in conditiile in care speranta a fost de fiecare data, ca ea sa se prabuseasca.
Apoi a fost pace 70 de ani.
O pace in care, lacomia de o parte a baricadei si propaganda comunista subversiva de cealalta parte, au asigurat o relativa intelegere si prosperitate comuna.
Patronii americani si europeni, ma rog, cat erau ei de americani si de europeni, si-au carat fabricile si uzinele in Rusia si-n China, si le-au inchis in Occident. (a se vedea SI capitalul arab, petro-dolarii)
Cresterea somajului si revoltele sociale din „Vest”au avut loc si pe fondul fitilelor „sovietice”, a indemnurilor la separatism si a finantarii partidelor extremiste. Adica si a finantarii nazismului, cum zice acuma Putin.
Iar Putin a invatat de la SUA.
Inainte de WW II, bancile ameicane(?) au finantat masiv Germania si pe Hitler!
Pentru ca Rusia a jucat la toate capetele, a finantat terorismul, a cumparat politicienii occidentali, a spionat cat a putut si a incercat sa aduca fabrici si uzine in Mama Rusie.
Daca Stalin a avut noroc cu familia Ethel și Julius Rosenberg, basca fizicianul atomist anglo-german Klaus Fuchs, si a furat arma nucleara de la SUA, Putin nu mai poate cumpara sute de fabrici si uzine, sute de centre de cercetari etc. care participa acuma la fabricarea armelor moderne.
Adica Rusia nu mai este in 1940, el nu este Stalin, iar educatia primita in KGB de el si acolitii lui, presupune si vile, ferme, yahturi si automobile.
Rezultatele le-am vazut in Ucraina: tehnica si electronica la nivelul anilor 70, arme de „mare precizie” cu componente electronice de la SH, si tot ce benzineste murind in mijlocul drumului, de bine ce sunt facute.
Dar multe, multe, multe, …. rusii castiga teren in Ucraina ca in batalia de tancuri de la Kursk. Adica blindatele nemtesti s-au stricat de cat de multe tancuri rusesti au zobit, si rusii inca veneau, val dupa val.
Pana la urma nemti s-au retras in momentul in care au realizat ca grosimea zidului de trupuri rusesti se intinde pana in …… Siberia.
Cum s-ar zice, rusii au castigat prin neprezentare.
Dupa 70 de ani de pace in care Rusia a cumparat de la Cancelari ai Germaniei, pana la amarati de sergenti din armata SUA, institutiile din Europa si SUA s-au trezit si par a fi dispuse sa bage o shtanga de otel in masinaria de lut a armatei ruse.
La nivel declarativ, SUA si UK se afla deja in razboi cu Rusia.
Germania a vazut ca n-are loc de intors (pana si nemtii din fosta RDG au o oftica pe rusi de nu se poate) si a promis ferm obuziere de 155 si tancuri.
Si uite asa, din sanctiune in sanctiune, din enervare in enervare ca nu mai este lumina sau caldura, Europa o sa vrea razboi cu Rusia, pana la capat.
Cam la anul pe vremea asta, … daca nu apare cumva un alt cucisator „Potemkin”.
Mult mai delicat este cazul Chinei. Dar trebuie sa lasam cate ceva si generatiilor viitoare, nu ?

Publicitate

1 Răspuns to “Reglarea conturilor bancare ….”


 1. 1 mitica rusu iunie 25, 2022 la 8:54 pm

  Asa este …vom vedea ce va fi! Pana una alta, noi am fost o saptamana in Palma de Mallorca !
  Hotel bun, all inclusiv, marea Mediterana linistita 20gr in apa, dar in atmosfera cca40gr!
  Nu am stat decat dimineata la plaje sub umbrela si seslonguri. Inchirierea 13 E pe zi.
  Dupa pranz, in camera cu aer conditionat! Azi noapte ne-am intors! O nebunie in toate aeroporturile! Zborul nostru a fost de 2 ori modificat de a trebuit sa ne mutam ee la o posrta la alta! La bagaje am asteptat 1 ora ! Am ajuns in fine la 12 noaptea! Lipsa de personal dupa pandemie a creeat haos in aeroporturi!
  Speram ca sunteti bine vedeti unde faceti concediu anul acesta!
  Mitica si fam.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Blog Stats

 • 105.303 hits

Categori

counters for web pages

Top Clicks

 • Niciunul

Introduceti adresa de Email aici.


%d blogeri au apreciat: