Addendum la „Democratie”

Peroram mai inainte cum ca nu aveti de ce sa va strofocati si nici cu ce, ca sa schimbati cursul normal al lucrurilor sau istoriei.
Motivul este simplu, nu va puteti „însuma”.
Din cauza acestei impotente rezulta un fenomen cat se poate de uman.
Ca societate sunteti mult mai putin decat suma indivizilor care o compuneti.
Nu veniti cu tembelismul ala de acum 50 de ani, care zicea ca un sistem este mai mult decat suma (calitatilor) elementelor!
Ca voi NU PUTETI fi un sistem.
Nu aveti cum.
Partile unui sistem nu pot fi invidioase, trufase, rele sau bune, nu pot iubi sau dispretui.
Oamenii da, iar in aceasta situatie este foarte clar ca niciodata „sistemul”, adica societatea, nu o sa functioneze altfel decat la nivelul celei mai sable verigi.
Adica a ta, draga idiot util, care citesti aceste randuri.
Cum sa functioneze societatea mai bine cand tu esti mic, rau, betiv, las, hot, lichea, incult, etc.
Din aceste motive trebuie sa dispari. Fizic !
Culmea este ca ti se spune acest lucru, de personaje importante, dar pe tine nu te doare nici macar in dos, asa ca cei ce iti anunta sfarsitul o sa fie milosi si o sa-ti dea un euforic inainte de executie.

Stau si ma gandesc ca toti baietii astia de mai jos, aveau in mod cert cu ce sa-si cumpere cateva grame de plumb.
Ca fara puterea exemplului, nici idiotul util nu se urneste.
Dar mai este o seperanta, viitorul program rabla pentru cei trecuti de 45 de ani.
Nepoti dvs. ar putea fi foarte interesati.

„Societatea nu face nici o afacere, daca permite degeneratilor sa-si perpetueze specia.”
Theodore Roosevelt
http://www.dnalc.org/view/11219-T-Roosevelt-letter-to-C-Davenport-about-degenerates-reproducing-.html

„Malthus a fost justificat, realitatea a fost surprinsa bine de Malthus. Lumea a treia este suprapopulata, este un dezastru economic, si nu exista nici un mod în care aceasta ar putea ieşi din ea cu o populaţie în creştere rapidă. Filozofia noastră este: înapoi la sat „.
Dr. Arne Schiotz, World Wildlife Fund, Director de conservare, a declarat acest lucru, în mod ironic, în 1984:
http://american_almanac.tripod.com/malthsay.htm

„O populaţie mondială totala de 250-300 de milioane de persoane, cu 95% mai putin decat in prezent, ar fi ideal.”
Ted Turner, intr-un interviu pentru revista Audubon
http://www.aim.org/wls/five-percent-of-the-present-population-would-be-ideal/

„Există o singură temă în spatele eforturilor noastre: – trebuie sa reducem nivelul populaţiei.
Iar guvernele trebuie sa foloseasca metode pentru a obtine rezultate curate si frumoase, sau vor obtine mizeria pe care o avem în El Salvador, sau în Iran sau în Beirut.
Populaţia este o problemă politică. Odată ce populaţia este scapata de sub control, este nevoie de un guvern autoritar, chiar fascist, pentru reducerea ei….
Programul nostru în El Salvador nu a functionat. Nu am avut infrastructura care să-l susţină. Au fost al naibii de multi oameni …
Pentru a reduce într-adevăr populaţia, rapid, va trebui să trimiteti toţi bărbaţii la luptă şi sa ucideti un număr semnificativ de femei fertile …
Cel mai rapid mod de a reduce populatia este prin foamete, ca şi în Africa, sau prin boli cum ar fi Moartea Neagra …. ”
Thomas Ferguson, Departamentul de Stat pentru Populaţie
http://www.depopulation.newworldorderuniversity.com/Wordpress/?p=92

„In cautarea unui nou dusman care sa ne uneasca, ne-a venit ideea cu poluarea, amenintarea incalzirii globale, lipsa apei, foametea şi potrivirea proiectelor de lege dupa ele…. Dar , uneori, în desemnarea lor ca inamic, cădem în capcana de a confunda simptomele de cauzele.
Toate aceste pericole sunt cauzate de intervenţia umană şi numai prin schimbarea atitudinilor şi a comportamentului oamenilor acestea pot fi depăşite.
Astfel rezulta ca inamicul real este chiar umanitatea. ”

Alexander King, Bertrand Schneider – Fondator şi respectiv secretar, Clubul de la Roma, „Prima revoluţie globală” Pag 104-105, 1991
http://en.wikipedia.org/wiki/Club_of_Rome

„Un cancer este o multiplicare necontrolată a celulelor, iar explozia demografică este o multiplicare necontrolată de oameni …
Noi trebuie să mutam eforturile noastre de la tratarea simptomelor la extirparea cancerului. Operaţiunea va cere multe decizii aparent brutale şi lipsite de inimă.. . ”

Paul Ehrlich , profesr la Stanford,în cartea : „Bomba numita Populaţie”
http://climategate.tv/2010/02/19/population-bomb-author-paul-ehrlich-suggested-adding-a-forced-sterilization-agent-to-staple-food-and-water-supply/

Rockefeller Foundation Logo
“Pamantul e bolnav de cancer, iar cancerul sunt oamenii”.
Merton Lambert, formator in cadrul Fundatiei Rockefeller.

„Eu cred că suprapopularea umană este problema fundamentală pe Pământ astăzi. Noi, oamenii, am devenit o boala: „Virusul-Om”.”
„Primele mele trei obiective principale ar fi : reducea populatiei umane la aproximativ 100 de milioane în întreaga lume, distrugerea infrastructurii industriale şi in al treilea rand sa vad cat mai multe zone pustii.”
Dave Foreman
http://en.wikipedia.org/wiki/David_Foreman

„În scopul de a stabiliza populatia lumii, trebuie să eliminam 350.000 de oameni pe zi. Acesta este un lucru oribil pe care trebuie să il spun, dar este la fel de rău să nu-l spun. ”
J. Cousteau, 1991 explorator şi reprezentant UNESCO
http://vftonline.org/XianAnarch/cause/cousteau.htm

„Noi trebuie să vorbim mai clar despre sexualitate, contracepţie, despre avort, despre valoarea controlului populatiei, deoarece, pe scurt, criza ecologică este criza populaţiei. Reduceti populaţia cu 90%, iar apoi nu vor mai mai fi suficienti oameni pentru a face atat de multedaune ecologice. ”
Mihail Gorbaciov
http://en.wikipedia.org/wiki/Mikhail_Gorbachev

„Azi, America ar fi indignata dacă trupele ONU ar intra in Los Angeles pentru a restabili ordinea. Mâine vor fi recunoscatori! Acest lucru va fi valabil mai ales dacă li s-a spus in prealabil că exista infiltrate in mijlocul lor amenintari din afara, indiferent dacă sunt reale sau fictive, care pun in pericol însăşi existenţa noastra. Aceasta va fi valabil si in cazul tuturor popoarelor din lume iar elevor dori sa fie eliberate de acest rău. Singurul lucru de care fiecare om se teme este necunoscutul. Atunci când este prezentat acest scenariu, drepturile individuale vor fi de bună voie abandonate de catre oameni, mai ales daca bunastarea lor va fi garantata de către Guvernul Mondial. ”
Dr. Henry Kissinger, Conferinţa Bilderberg, Evians, Franţa, 1991
http://www.thirdworldtraveler.com/Kissinger/Kissingers_Crimes.html

„Ilegal o putem face imediat. Constitutional va dura putin mai mult …”
Dr. Henry Kissinger, New York Times, 28 octombrie 1973

„Depopularea ar trebui să fie cea mai mare prioritate a politicii externe faţă de lumea a treia, pentru că economia SUA va necesita cantitati tot mai mari de minerale din străinătate, în special din ţările mai puţin dezvoltate”.
„Puterea este cel mai puternic afrodisiac.”
„Persoanele în vârstă sunt consumatori inutili”
„Populaţia lumii trebuie să fie redusa cu 50%”
Dr. Henry Kissinger

„Suntem pe punctul de a realiza o transformare la nivel mondial. Tot ce avem nevoie este o criza majora credibila şi naţiunile vor accepta Noua Ordine Mondială. ”
David Rockefeller

„Războiul şi foametea nu sunt eficiente. În schimb, boala a oferit cel mai eficient şi mai rapid mod de a ucide miliardele care trebuie să moară în curând pentru a fi rezolvata criza populatiei. SIDA nu este un criminal eficient, deoarece este prea lent. Candidatul meu favorit pentru eliminarea a 90 la sută din populaţia lumii este Ebola (Ebola Reston), deoarece este extrem de letala şi ucide în cateva zile, în loc de cativa ani. Trebuie sa crestem mortalitatea cu 90%la om. Uciderea oamenilor… Gândiţi-vă la asta… Ştiti, gripa aviara e buna, de asemenea. Pentru ca cel care supravieţuieste, va ingropa mai apoi nouă ”
Dr. Eric Pianka . Profesor de ecologie evolutiva la Universitatea din Texas , a arătat soluţii pentru reducerea populaţia lumii la o audienţă cu privire la controlul populaţiei. Interviu aici !

„Nimeni nu va intra în Noua Ordine Mondială decat in cazul în care el sau ea va face o promisiune pentru a se închina lui Lucifer. Nimeni nu va intra în New Age cu excepţia cazului în care el va lua o iniţiere luciferica. ”
David Spangler, director al Iniţiativei Planetare, Organizaţia Naţiunilor Unite si unul din fondatorii curentului New Age !
http://en.wikipedia.org/wiki/David_Spangler

United-Nations
„Suprapopularea este in prezent vasta, mult dincolo de capacitatea planetei. Ea nu va răspunde la reducerea viitoare a ratei natalităţii prin metode contraceptive, sterilizare şi avort, dar trebuie casa reducem în prezentcat mai mult populatia. Acest lucru trebuie realizat prin orice mijloace necesare. ”
Iniţiativa pentru Carta Naţiunilor Unite ECO-92 PAMANT

„În America de Sud, guvernul Peruan merge din uşă în uşă facand presiuni asupra femeilor care urmează să fie sterilizate şi el e finanţat de dolari american pentru a face acest lucru.”
Mark Earley în „The Wrong Kind of Party Christian Post ”10/27 2008
http://en.wikipedia.org/wiki/Mark_Earley

„Femeile în Ţările de Jos, care sunt considerate de către stat ca suntmame improprii ar trebui să fie condamnate la a lua contraceptive pentru o perioadă determinată de doi ani.”
Marjo Van Dijken (autor al proiectului de lege în Ţările de Jos), în
http://www.guardian.co.uk/commentisfree/2008/nov/04/humanrights-women Guardian

„Menţinerea umanitatii sub 500 milioane, în echilibru perpetuu cu natura”
Anonim , citat aflat pe una din pietrele Georgia Guidestones
http://oneworldscam.com/?p=9051

„Dacă m-aş reîncarnat, aş dori să revin pe pământ ca un virus ucigas care sa reduca populatia umana.”
„Creşterea populaţiei umane este, probabil, singura şi cea mai gravă ameninţare pe termen lung, pentru supravieţuire. Suntem în pragul unui dezastru major în cazul în care aceasta crestere nu este temperată – nu doar pentru lumea naturii, ci si pentru lumea oamenilor. Cu cat sunt mai multe persoane, cu atat mai multe resurse vor consuma, si implicit va fi mai multă poluare .”
Prinţul Phillip, soţul reginei Elisabeta, Ducele de Edinburgh, lider al World Wildlife Fund. Clip aici !

„Graviditatea ar trebui să fie o crima pedepsibila împotriva societăţii, cu excepţia cazului în care părinţiideţin un permis de la guvern. Toţi potenţialii părinţi ar trebui să fie indemnati laa folosi produse chimice contraceptive, guvernul furnizandantidoturi cetăţenilor alesi pentru fertilizare..”
David Brower, directorul executiv Sierra Club

„Principiul care sustine vaccinarea obligatorie este suficient de raspandit iar cel de tăiere a trompelor uterine ar trebui sa fie la fel.”
„Este mai bine pentru toată lumea, dacă în loc de a aştepta executarea degeneratilor pentru infracţiuni, sau de a-i lasa sa moara de foame in imbecilitatea lor, societatea ii va împiedica, pe cei care sunt în mod vădit inapti, să continue soiul lor … Trei generaţii de imbecili sunt de ajuns.
Oliver Wendell Holmes, Curtea Suprema de Justitie, SUA
http://en.wikipedia.org/wiki/Oliver_Wendell_Holmes,_Jr.

„Sincer am crezut că la acea data Roe s-a decis si am avut temeri cu privire la creşterea populaţiei, în special de creştere în rândul populaţiilor care nu vrem să aiba prea multi urmasi.”
Ruth Bader Ginsburg, Curtea Suprema de Justitie
http://www.law.cornell.edu/supct/justices/ginsburg.bio.clr.html

„Un regim planetar ar trebui sa fie responsabil pentru determinarea populaţiei optime in intreaga lume dar şi in fiecare regiune şi pentru a arbitra diferitele ţări în impartirile regionale. Controlul mărimii populaţiei ar putea să rămână responsabilitatea fiecărui guvern, dar regimul planetar ar trebui sa aiba puterea de a aplica limitele convenite. ”
John P. Holdren, consultant in stiinta a lui Obama. Articol aici !
http://www.prisonplanet.com/obama-science-advisor-called-for-planetary-regime-to-enforce-totalitarian-population-control-measures.html

„Directia pe care o urmeaza Rockefellerii şi aliaţii lor este de a crea un guvern intr-o lume care combină supercapitalismul şi comunismul în acelaşi cort, toate aflate sub controlul lor …. Ma refer la oconspiraţie? Da. Si sunt convins că există un astfel de complot internaţional în domeniu, aplicat si planificat de mult timp, şi care este incredibil de rău în intenţie. ”
Congresmanul Larry P. McDonald, 1976, ucis într-un zbor al Liniilor Aeriene Coreene , doborât de către Uniunea Sovietică

„Astăzi lumea are 6.8 miliarde de oameni. Si ar putea creste până la aproximativ nouă miliarde.
Acum, dacă am face o treabă foarte eficienta cu noile vaccinuri, cu asistenţa medicală, cu serviciile de sănătate si control a reproducerii, am putea reduce aceste cifre cu 10 sau chiar 15 la suta..!”
Bill Gates ! Clipul aici !

1 Răspuns to “Addendum la „Democratie””


 1. 1 IOSUA BEN NUN august 18, 2011 la 8:24 am

  „INTRO”, „CU O UN GENOCID, MONDIAL PE SCARA PLANETARA„, „ACESTSINISTRU”.

  ………………………………
  Mesajul a fost cenzurat din motive de ortografie, prostie crasa si incitare la crima.
  ………………………………


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Blog Stats

 • 104.792 hits

Categori

RSS Sec si de la capat

counters for web pages

Top Clicks

 • Niciunul

Introduceti adresa de Email aici.


%d blogeri au apreciat: