Cu cine votasi Agamita ?

Zarva mare in Cetate.
Se mai alege un deputat.
Se bulucira neamurile sa vada marfa electorala, mai ceva ca la promotiile de la Metro.
Si cum se bulucira ca la moll, tot asa plecara si acasa. Ca e criza nenicule.
Si cum sa nu fie, cand pe taraba parlamentara s-au scos la interval o H’artista, o Loto-Securista si eternul Catindat, adica luzerul ruman vopsit in verde praz, care iar nu a ajuns pe liste.
La asa oferta, cativa mosi si niste babe, din cei care nu stau pe acasa ca sa nu-i gaseasca moartea, s-au scormonit prin portofel dupa ceva firfirici cu stampila Votat pe ei, ca sa-si dea obolul cetatenesc.
Eu trecui pe trotuarul de vis-a-vis ca sa nu ma speriu definitiv de co-sanzenele vacsite blond-roscat, de gusele cazute si falcile cat sapa, care bantuiau sectia de votare.
Dupa ce se consumara clasicele felicitari de tipul „ba pe-a matii” intre catindate, iar gastile de campanie au facut schimb de echimoze Made in Roumania, am aflat ca imbunatatirea relatiilor cu h’arapii se afla pe un drum nou si luminos.
S-a ales h’artista cu studii in limbi arabe, spre marea dezamagire a Mosadului care spera in continuarea bunelor relatii cu arienii romani, purtatori de parpalace bleu si ochi albastri.
Surse confidentiale ca de obicei, s-au repezit sa ni se confeseze ca visul proaspat alesei, plimbatoare de manelisti prin televiziuni, este sa intareasca in Irak pretenia dintre mujahedini si Scorpionii Tricolori, astfel incat ultimii sa invete ca nu se striga „Allah Ahbar” daca nu stii sa zici si „booooom” imediat dupa.
Numai sa nu ramana arabetii muti cand or vedea intruchiparea cu voaleta, calare pe camila si bantuindu-le deserturile.
Ca atunci raman si Scorpionii fara obiectul muncii, si Matrozul fara AXA .. Polar(a) !
Sarbu asa a patit, dupa e-popeea teo-loaga, si asa a ramas, si mut si stramb si cu falca intr-o parte strigand : Afaraaaa !

Noroc ca mandatu’ e halit in parte si la viitoarele alegeri cu reductor, poate mai scapam de geront-ologi si geront-oloage si o sa belim si noi ochii la niste catindate mai …. razboinice, precum Gina cu Pistoale, Alina cu Plugurile din tunuri sau mai sti, poate baga Eva cu Kent comertul Sexi Brailean in transeele parlamentare.
In acest fel poate avem parte si de productii cinematografice autohtone, nu de alta, dar filmuletele KGB-iste cu parlamentarii opozitiei in plina efuziune preputiana sunt de nota 10, chiar daca curvele lor sunt mult mai nasoale decat ale noastre.

0 Răspunsuri to “Cu cine votasi Agamita ?”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Blog Stats

  • 105.303 hits

Categori

counters for web pages

Top Clicks

  • Niciunul

Introduceti adresa de Email aici.


%d blogeri au apreciat: