„Gulagul” UNICEF

FOAMEA UNICEF !

 Doar imbatranind iti dai seama cat de inocent esti.
Vreau nu vreau, pana la urma tot comit cate o chestie „adanca” ca cea de mai sus. 🙂
Din pacate este cat se poate de adevarata si penibila. Din fericire penibilitatea vine doar din marsavia altora. 

Intamplator aflai ca un director UNICEF, cel din Romania a fost schimbat. Apoi am aflatr de ce.
Un tip cu bani, eternul „rege” al donatiilor in direct, interpelat de  „Sprize, Suprize” la un tledon, deschide baierele tescherelei si da UNICEF-ului o bagatele de 250.000 de euroi.

Si aici apare problemaaaaa . UNICEF are printipuri mai ceva ca Baba Safta. Nu primeste bani de la proprietarii de fabrici de armamaent, daca proprietarul este persoana fizica. (?)
Adica vezi doamne, dl. Becalii vinde arme cu care pot fi omorati si copii.
„Statele”, adica acele entitati care pe langa carmuire popoarelor se ocupa si de administrarea a  zeci de fabrici de armament pe care le au in proprietate, pot dona la UNICEF.
Statele nu exporta arme, nu au programe de „ajutor militar” catre tari unde si-a intarcat dracul copii  ?
Statele nu fabrica/au fabricat mine anti-personal adica „scula” care a nenorocit sute de mii de copii pe toate continentele mult dupa ce „conflictle” s-au incheiat ?

Cate state sunt pe lista neagra a UNICEF intrucat au in proprietate fabrici de armement si exporta „puscoace” unde da Domnul ?
Si acum vin si eu si intreb, daca am permis de port arma sau sunt cadru militar de ce am voie sa donez la aceasta simabila organizatie ?

Cu aceasta ocazie am mai aflat o PERLA  de gandire a talibanilor de la UNICEF: NESTLE nu poate sa faca donatii intrucat fabrica lapte praf si talibanii unicefisti sunt pentru alaptarea la san !

Cine binecuvanteaza aceste „politici” ale UNICEF-ului ?
Nici mai mult nici mai putin decat o fosta directoare de la MONSANTO, cel mai mare producator de organisme modificate genetic !
Ati vazut ceva proteste ale ecologistilor, onegistilor, etc. ?
Nici nu o sa vedeti, ca de acolo, de la UNICEF le curge lor lapte si miere !
Mor copii pe captete de foame prin toate colturile lumii, dar sulfa numita Anne Veneman, nu accepta donatii de la NESTLE si schimba directorul din Romania pt. a cutezat sa ia 250.000 de euro de la Becalii.

Mai sa fie !
Pai sa ii lapteze madam Anne Veneman pe toti copii malnutriti, ca o fi avand cateva zeci de milioane de tzatele !

Faptul ca o javra, care a fost directoare la Monsanto, compania care a fabricat primele rosii modificate genetic si care este cel mai mare producator de GM din LUME, a ajuns „Secretary of Agriculture” in guvernul SUA si apoi pesedinta UNICEF este o chestie „normala”.
Ca duce o politica impotriva laptelui praf, este insa o gluma de zile mari !
Ce fel de lapte vrei sa le dai „madam” la copii ? O fi mai bun ala de la vagile modificate genetic de MONSANTO ? Sau numai unii copii trebuie sa traiasca ?

Si pentru ca fara bomboana pe coliva nu se poate, Anne Veneman este „Member Emeritus” al International Food and Agriculture Trade Policy Council (IPC), un grup fondat de MONSANTO, NESTLE, Cargill, Archer-Daniels-Midland, si Kraft !

Despre minciuna pe fata ce sa mai zicem ?

„United States Department of Agriculture Secretary Anne Veneman misled the global press and WTO delegates at an afternoon press briefing on Tuesday, September 9, by announcing that the U.S. has „a very thorough review process for bioengineered foods” that includes a „look at the safety issues.” Secretary Veneman’s comments were in response to a question by author and expert Jeffrey Smith, who points out that there is actually no required safety tests whatsoever; recent Congressional testimony by the deputy commissioner of the Food and Drug Administration confirmed that biotech companies do not even need to inform the government when introducing genetically modified (GM) foods into the market.”

http://www.seedsofdeception.com/utility/showArticle/?objectID=291

Mai JIJI, cere ma banii inapoi, firar ei ai dracului cu melcii lor cu tot !

1 Răspuns to “„Gulagul” UNICEF”


  1. 1 Ambra august 21, 2007 la 6:11 pm

    Cred ca ipocrizie e prea putin spus. Intr-o lume in care se pune din ce in mai acut problema „breakdown-ului”(adica dezintegrarea sistemului) datorita unor cauze concrete din care enumar doar: lipsa apei si a rezervelor de hrană din Africa subsahariană, China, Asia de Sud si Mezo-America cu consecinta directa – razboaiele si exodul populatiei; schimbarile climatice; pandemiile etc., ne permitem inca sa construim avioane in valoare de milioane de dolari pe care le folosesc 0,0000000000001% din populatie(cifra este simbolica evident). Cu aceeasi nonsalanta, varsam lacrimi amare cand vedem un copil din Africa care se taraste sa ajunga la un castron cu mancare (vulturul care se vede in spatele copilului este bonus). Ce ar trebui schimbat in lumea asta?


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Blog Stats

  • 104.792 hits

Categori

RSS Sec si de la capat

counters for web pages

Top Clicks

  • Niciunul

Introduceti adresa de Email aici.


%d blogeri au apreciat: