Eu si …..

eu.jpg

… si lungul drum al Gorjului

1. Nu sunt antisemit, anti-arab, anti-x,y,z, dar in acelasi timp nu accept isteriile de tipul: ” toti romanii care traiesc acum, sunt vinovati la 60 de ani dupa evenimente, de ce s-a intamplat in unele zone ale tarii cu evreii”.
In acelasi timp consider ca antisemitismul „obvieous” este de cel mai prost gust posibil.
Nu accept nici isteriile arabe cu aruncatul in aer pe unde apuca si nici acea „corectitudine politica” care da vina pe romani pentru ca tiganii au ramas la nivel de satra, de 160 de ani, de cand au fost sloboziti.

2. Sunt crestin dar nu dau 2 bani pe biserica si popi intruct au transformat credinta in politica si mercantilism..
In plus m-ar multumi tare mult daca s-ar gasi documente care sa ateste ca Iisus avea treaba cu Maria Magdalena, …. asa, numai ca sa le fac in sac.
Iluminarea prin credinta este pentru elite. Ca sa intelegi Biblia fara sa te ia „valul”, fara sa devii un batator de matanii, iti trebuie INTELECT nu gluma.
Pentru „bobor”, cum zicea unul dintre Domnitorii nostrii, este „opium”. Aici comunistii aveau dreptate. Dar tot ce au oferit comunistii, a fost „drojdia” de seara.
Faptul ca ei, comunistii, nu au fost in stare sa ofere altceva „boborului”, este alta discutie. Despre mesianismul iudaic al lui Marx si religia comunista.

3. NU sunt nici comunist, nici peremist si nici nu mai am suflu pentru Noua Dreapta.
Am un suflet de PNT-ist inocent, dar acest lucru nu ma impiedica sa spun sus si tare ca PNT a ajuns un partid de curve, de boi cornuti si de securisti ai vechiului regim.

4. Ma stradui sa imi jignesc adversarii zambind si facand complimente. Cateodata reusesc.

5. Nu ma supar, nu sunt ranchiunos si nici macar perseverent. Nu sunt perseverent pentru ca toti cei care o „iau” de la mine sunt perversi. Intodeauna se intorc sa le-o mai dau o data.

6. Am convingeri ferme si de neclintit, nu de altceva dar ar fi fost penibil sa ajung la aceasta varsta fara sa le am. Si mai am o placere bolnavicioasa, sa taxez excesele si prostia ridicate la rang de „societate civila”.

1 Răspuns to “Eu si …..”


  1. 1 man mai 11, 2007 la 9:33 pm

    ref. la punctul 2 : credinta spera EI ca se poate transforma nitam-nisam in mercantilism si politica. si naivi sa fim noi sa credem asta. pentru „valoarea” credintei nu au ei moneda de schimb si nu o sa o aiba vreodata.

    Cat despre iluminarea prin credinta de care spuneti ca e pentru elite, nici vorba. Trebuie doar igiena sufleteasca. Spre Dumnezeu nu ajungi cu intelectul. In Biblie, ratiunea pe care sedem noi ca pe un sol sigur e pulverizata pur si simplu… Steinhardt zicea ca Iisus a venit ca sa scandalizeze.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Blog Stats

  • 104.792 hits

Categori

RSS Sec si de la capat

counters for web pages

Top Clicks

  • Niciunul

Introduceti adresa de Email aici.


%d blogeri au apreciat: