Fetite si femei in Islam


Doarece in Orientul Mijlociu fetele sunt considerate fara valoare vis-a vis de baieti este posibil ca folosirea lor incestuoasa in timpul copilariei sa fie si mai accentuata.
Un raport arata ca 4 din 5 femei din din Orientul Mijlociu isi amintesc ca au fost fortate la felatie (sex oral) intre 3 si 6 ani de catre frati sau rude mai in varsta.

O doctorita de origine araba care intocmit recent un extins studiu referitor la seducerea copiilor spunea ca „cele mai multe fetite sunt expuse unor …
incidente de tipul abuz sexual” in primii ani de viata, faptuitorii fiind „fratele, varul, unchii materni si paterni, bunicul, si chiar tatal”.
Daca nu este vorba de un membru al familiei este gardianul sau portarul casei, profesorul, fiul vecinului sau orice alt barbat”.
Molestarile incep cu masturbarea sau felatia (sex oral) si se termina cu actul sexual propriuzis.
„In cele mai multe cazuri fetita cedeaza si ii este frica sa se planga oricui, deoarece daca urmeaza o pedeapsa, cea pedepsita o sa fie ea.
Ea singura isi pierde onoarea si virginitatea. Barbatul nu pierde niciodata nimic.
Incidentele sunt caracterizate ca fiind „frecvente, dar raman ascunse in cotloanele secrete ale mintii copilei, deoarece ea nu cueaza sa spuna nimanui ce ii s-a intamplat ….”

Fetele sunt agresate sexual la scoala, pe strada si casatoriile la copilarie au fost tot atat de dificil de curmat ca si in India.
Molestarile sunt acompaniate de severe daune fizice si psihice, conform unui grup de experti medicali de la Ministerul Justitiei din Egipt, si de obicei
molestatorii scapa nepedepsiti chiar si in rarele ocazii cand sunt denuntati autoritatilor „ca sa se evite scandalul”
Deoarece fata trebuie sa fie virgina la casatorie, se apleleaza chirurgie reparatorie in cazurile in care molestarile au dus la pierderea virginitatii.

Ca si in Orientul Indepartat, tinerele servitoare sunt obiectele sexuale favorite, atat pentru barbatii a caror sotie este absenta, la ciclu, insarcinata sau frigida cat si pentru adolescentii care se simt mai putin vinovati sa faca sex cu micile servitoare decat cu surorile
Femeile arabe sunt constiente ca sotii lor prefera sa faca sex cu bietei sau fetite decat cu ele.
Pedeapsa aplicata de femei barbatilor pentru pedofie vine cand fetitele se afla pe la varsta de 6 ani, varsta la care femeile din casa, apuca fetita, ii desfac picioarele si ii taie clitorisul si cateodata labiile cu o lama.
Acesta „operatie” duce de obicei la pierderea capacitatii de a mai simti placerile sexului pana la sfarsitul vietii.
(nota traducatorului: interesanta pervertire a aplicarii pedepsei, nu asupra faptuitorului ci asupra victimei, dar definitorie pentru situatia femeii in Islam.
Neputand pedepsi barbatul se pedepsesc pe ele, privandu-l de o parte din placerile sexului)

Practica taierii clitorisului nu este parte a doctrinei Islamice, nu este mentionata in Koran, dar este folosita inca din perioada pre-dinastica din Egipt, fiind casite mumii carora le lipseau clitorisul si labiile.
In prezent in multe tari din Africa si Orientul Mijlociu aceasta practica a circumciziei este continuata.
Un studiu recent efectuat in Egipt a aratat ca fetitele si femeile din familiile cu un grad redus de educatie sunt circumcise in proportie de 97% iar cele din familiile cu un grad ridicat de educatie in proportie de 66%.
Nu exista date ca obiceiul ar fi in descrestere.
Hosken spune ca ” mai multe fetite sunt astazi mutilate decat in toata „istoria” si estimarile arata ca in prezent exista peste 74 de MILIOANE de femei mutilate in tarile unde exista date.”

De multe ori impreuna cu clitorisul sunt taiate si labiile, asa numita Circumcizie Faraonica sau „Infibulare” (impiedicarea actului sexual) si carnea ramasa este cusuta impreuna lasandu-se doar un mic orificiu pentru nevoi.
Deschiderea vaginului trebuie taiata din nou pentru a permite actul sexual si mai apar complicatii si la nastere cand deschiderea trebuie refacuta (taiata) integral pentru a permite copilului sa iasa.
Dupa nastere zona vaginului este cusuta din nou „pentru a da barbatilor mai multa placere in timpul actului sexual” si retaiata la fiecare nastere.
In timpul acestor mutilari femeile sufera dureri ingrozitoare si de multe ori mor din cauza complicatiilor de tipul tetanos, septicemie si hemoragii, isi pierd cunostinta din cauza socului (nu se foloseste anestezic) si sufera de diverse infectii ale tractului urinar sau genital, ce duc la infertilitate.

Motivatia data pentru aceste mutilari sexuale este aceea ca fetitele sunt in mod natural atat de active sexual incat este necesar ” sa fie eliberate de scalvia sexului” si „oprite sa se mai masturbeze”.
O sursa a motivat ca „fetitle cad de pe bicicletele lor din cauza supra stimularii sexuale daca nu le este taiat clitorisul”.
Deoarece in mod normal operatia duce la frigiditatea fetei se poate spune ca isi atinge scopul de a reduce placerile sexuale ale femeii.
De obicei barbatii nu doresc sa se insoare cu femei avand clitorisul intact, crezand ca vor ele vor fi prea active sexual si ei, barbatii vor fi inselati.
In anumite tari exista obiceiul ca in noaptea nuntii barbatul sa deschida (taie) cu un cutit vaginul nevestei (cusut urmare a circumciziei) si sa aiba mai multe contacte sexuale pentru a prevenii reinchiderea acestuia (normala avand in vedere cat a stat cusut si ca o taietura incearca sa se inchida singura) .
Mutilarea initiala a organelor genitale ale fetitei este facuta de femeile din familie sub supravegherea mamei acesteia.
Motivul inconstient pare a fi razbunarea pentru abuzurile sexuale ale barbatilor, deoarece interviurile facute au relevat de multe ori amintiri despre abuzuri sexuale in copilarie.

158 Răspunsuri to “Fetite si femei in Islam”


  1. 1 barbie iunie 2, 2008 la 10:50 pm

    cea mai mare porcarie care am auzit-o ..sunt musulmana iar articoulul acesta este deplorabil este o jignire la adresa tuturor familiilor arabe si musulmane!eu zic sa-l luati de pe net si sa va interesati mai bine!

    • 2 Kuffar septembrie 16, 2009 la 3:33 pm

      Camila cu bukra, ca scarba te informez ca nu tu hotarasti ce articole apar pe net. Ar fi culmea ca cineva sa aiba consideratie pentru opinia unei apostate contaminata cu CIUMA DE LA MECCA. Sterge-ti balele de hijab si repeta la nesfarsit aceste versete:

      283. Abu Huraira relateaza ca el l-a auzit pe trimisul lui allah spunand:
      Cand barbatul isi cheama nevasta in patul sau si ea nu raspunde, iar el (sotul) isi petrece noaptea separat de ea,ingerii o blestema pana dimineata.

      288. Umm al mo’minin Umm Salama relateaza ca trimisul lui allah a zis:
      Daca femeia moare intr-o stare in care sotul ei este multumit de ea, atunci ea va intra in Rai.
      (Tirmidhi)

      290. Usama ibn Zaid relateaza ca trimisul lui allah a zis:
      Nu las in urma mea o napasta mai mare pentru barbati, decat femeile.

      • 3 arua septembrie 9, 2010 la 5:32 pm

        si tu esti la fel de cretin si mincinos. ucideti copii si femei fara mila si abuzati de inocenta lor. sa dea Dumnezeu sa treceti toti prin ce trec copilasii aceia . nenorocitilor si scarbe ce sunteti.

    • 4 Paul septembrie 23, 2009 la 4:40 pm

      spre cultura generala a lu barbie 🙂 cunosc o gramada de cazuri in care femeile au patit MAI RAU decat scrie aici si din ceea ce zici tu pot trage doua conculzii:
      1. ori nu esti ceea ce te declari
      2. ori esti un caz deocamdata fericit care a fost scutit de asemenea tratamente

      si daca citeai acolo scria ca nu 100% din femei patesc asta

    • 5 diana octombrie 1, 2010 la 8:37 pm

      vb de jignire dar hai sa vb de imoralitate de rusine
      atunci cand va maritasti copii la 11 12 13 14 15 16 17 18 ani atunci ce e rusine impralitate sau jignire mai lasane cu jignirile cand barbati acolo au cate 5 neveste u a cata nevasta esti lasama cu alah cu tot

  2. 7 apostolu iunie 5, 2008 la 6:25 pm

    Draga mea, sunt constient ca spalarea creierelor a devenit o adevarata stiinta in Islam, dar sa ajungi sa negi ce spune ONU, ce spune Organizatia Mondiala a Sanatatii si multe alte organisme mondiale, chiar ca este ridicol.
    Ia cauta domnia ta “FGM” cu Google, poate te trezesti, dintr-un vis urat, inainte de a te arunca in aer intr-un autobuz plin cu jidani.

  3. 8 Aksu Asli iulie 14, 2008 la 7:49 pm

    Nu stiu ce sa zic.Dar este o prostie ceea ce voi scrieti akolo.Documentati-va mai bine va rog mult de tot inaintea publicarii unor lucruri care ii creaza pe oameni confunzi
    Cu stima si respect,Asli
    Allah emanet ol!

    • 9 INA mai 1, 2014 la 11:31 pm

      SOTIA LUI MUHAMED PROROCU AISHA AVEA 6 ANI SI EL AVEA 52 MUSULMANI PUR SI SIMPLU IL URMEAZA ,ASA CUM SI NOI IL URMAM PE IISUS HRISTOS,ASA COMENTIAZA EI,CUM A ZIS IISUS HRISTOS DUPA FAPTE O SA-I RECUNOASTETI

  4. 10 Adina Muresan iulie 14, 2008 la 7:52 pm

    Sunt intr-un totul deacord cu voi.Ceea ce voi scrieti akolo este intr-un totul purul adevar.
    Sunt crestina dar asta nu inseamna ca sunt improtriva altor religii orikum ne rugam la un singur Dumnezeu indiferent cum o fi fost numit in alte limbi.Nu incercati oameni buni sa schimbati lumea.Nu veti reusi niciodata

  5. 11 salema august 11, 2008 la 12:20 am

    si ce daca spune ONU?asta e manipulare curata……si inca o data imaginea falsa pe care occidentul vrea sa o asocieze islamului…informeaza-te mai mult inainte sa publici astfel de articole

  6. 12 apostolu august 12, 2008 la 7:20 pm

    Eeee,
    Draga Adina,
    Nu prea ai inteles mesajul lui Isus, al Apostolilor si al Sfintilor Parinti.
    Mesia a coborat pe pamant tocmai pentru a schimba lumea.
    Si pentru a schimba lumea s-a suit El, Isus, pe Cruce si a suferit ca OM si nu ca Dumnezeu !
    Ce simplu era sa moara Isus ca un Dumnezeu ce invia instantaneu „dincolo”.
    Cand ai sa intelegi ca simultan, Isus, Dumnezeu, si Sfantul Duh, au suferit pe drumul Golgotei si pe Cruce, ca OM, ai sa intelegi de ce avem obligatia sacrificiului pentru si in numele Domnului ca sa schimbam lunea ce se prabuseste in Gheena.

  7. 13 apostolu august 12, 2008 la 7:34 pm

    Draga Selma,

    Din ONU si din Organizartia Mondiala a Sanatatii fac parte si majoritatea tarilor musulmane.
    Eu te rog sa cauti si sa verifici ce tari musulmane au semnat conventiile internationale referitoare la protectia copilului. Sau cele referitoare la drepturile individului.
    Daca nici asta nu te multumeste, pune mana si citeste constitutiile tarilor musulmane si vezi in cate renuntarea la religia musulmana, indiferent daca este vorba de trecerea la ateism sau la alta religie se pedepseste cu moartea !

    De la isteriile naziste si stalinisto-comuniste, in nici o tara civilizata, un scriitor nu a fost condamnat la moarte pentru ca a avut o „idee ciudata”.
    Vrei sa caut decretul prin care autorul „Versetelor satanice” a fost condamnat la moarte, nu de alta dar e public.

    Intamplator sunt unul din putinii crestini care chiar au citit Coranul, care are prieteni musulmani, dar asta nu insemna ca sunt dispus sa accept isteriile politico-religioase debitate de dementi precum Khomeini.

  8. 14 apostolu august 12, 2008 la 8:03 pm

    Draga Asli,

    Oricat de minunat ti se pare tie mahomedanismul, vin si te intreb cate „secte” aveti ?
    Si te mai intreb daca mergeti pana acolo, incat in numele lui Alah, sa puneti bombe, sau sa asasinati conducatorii altei secte musulmane ?

    Din cate stiu eu DA !
    Te rog sa imi dai un exemplu de ierah ortodox asasinat de unul catolic !

    Tot ce scriu este documentat din acte oficiale ale ONU si Organizatiei Mondiale a Sanatatii, la care majoritatea tarilor musulmane sunt membre !!!

  9. 15 alina octombrie 19, 2008 la 2:10 pm

    sunt terifiata!nu pot fi numite femei,nu pot fi numite mame,daca asista si isi dau consimtamantul pentru mutilarea fizica si mai ales psihica a propriilor copii.Sunt dezgustata de calitatea acestor oameni,daca ai pot numi asa.

  10. 16 anamaria octombrie 28, 2008 la 8:43 am

    Vreau si eu sa intreb o musulmanca ceva: De ce un musulman nu se converteste la crestinism? De ce numai voi trebuie sa treceti la religia lor? De ce luati atat apararea acestei religii? ei de ce nu o accepta pe a noastra?

    • 17 Claudia noiembrie 13, 2009 la 12:02 am

      asa e la ei: ei se pot insura cu femei de alte religii fara sa fie nevoie sa se converteasca neaparat(femeile) insa barbatul trebuie sa fie neaparat de religie msulmana…traditia trebuie dusa mai departe…asa e, asa va fi…

      • 18 Khadija iunie 14, 2016 la 3:32 pm

        Sunt romanca musulmanca inschallah dar nu pot sa ma marit daca barbatul nu e musulman…..nu mai vorbiti prosti despre islam ……. sunt mandra ca sunt muslim inschallah.

      • 19 apostolu iunie 15, 2016 la 12:20 pm

        Doamna, n-am afirmat niciodata ca toti musulmanii sunt dementi !!!
        Dar…, macar statistic se poate afirma cu tarie ca fiecare popor, etnie, religie etc. are ciurucurile sale !

    • 20 tatiana iulie 12, 2011 la 6:10 pm

      p-tru ca e corecta , cea mai corecta, ceia ce este scris mai sus, nustiu poate si o practica unii , dar cred eu ca sunt oameni salbatici ce traesc in djunglie , islamul nu permite asha ceva

      • 21 apostolu iulie 16, 2011 la 11:01 am

        ISLAMUL permite, tolereaza si incurajeaza cu multa bucurie aceste demente.
        CORANUL …… e mai moderat, chiar usor democratic, dar cui ii pasa atunci cand antreneaza copii de 12 ani sa se arunce in aer ?

      • 22 Dana aprilie 8, 2015 la 4:46 pm

        Cu tot respectul,pentru toti cei care ati comentat. Am priceput doar dorinta disputei,etalarii cunostintelor,hranirii Ego-ului. Cum ramane cu faptul ca Dumnezeu-Allah-God-Dieu sau Sursa a tot ce exista PERMITE inca dupa 2015 ani nasterea omenirii in religii diferite,chiar daca domnul Isus a fost umilit? Nu a fost timp sufiecient sa se schimbe ceva?
        Daca Dumnezeu permite atatea religii,inseamna ca toate sunt ACCEPTATE,fratilor! Inseamna ca suntem toti iubiti si acceptati de dumneeu,doar ca nu ne acceptam noi pe noi insine si pe cei alaturati. In felul acesta nu suntem nici crestini ,nici musulmani.
        Musulmanul nu are voie sa bata,sa chinuie,sa sluteasca nicio planta sau animal,daramite o fiinta umana. Trogloditii mai practica traditii inumane,ca peste tot.slava Domnului ca a patruns civilizatia ,si sa dea Dumnezeu sa mai ocupe teritorii neatinse.
        Asta sa ne dorim,iubindu-ne in pace si cu inima curata.
        Sunteti persoane respectabile cu valoare de sine stabila ,nu va modifica nimeni valoarea,decat voi insiva.Lasati disputele si hai sa punem mana de la mana ca si copii lui Dumnezeu-Allah sa inmultim binele e pamant cu colaborare nu competitie.
        Nu este normal sa se mearga pe divide si stapaneste….Dumnezeu este UNUL…ne vrea UNUL…iar noi cu fiecare ocazie ne dividem…
        Va simtiti mai bine daca ati rabufnit si v-ati agitat?
        Parerea mea fratilor,te intorci impotriva oricarei fiinte,te intorci impotriva ta insuti/insati.
        Din totalitatea firelor de par de pe cap….v-ati gandit care fir este mai grozav?….sau de pe o campie inverzita,v-ati gandit care fir de iarba este mai grozav?….nu! Nici firul nu s-a gandit…el doar slujeste UNICULUI mai bine ca omul….in tacere.
        Noi avem gandirea si graiul sa rezolvam nu sa cream probleme.
        Apropo de Koran. Traducerea incorecta a lui,nu aduce pedeapsa „dincolo”,ca fiind o mare responsabilitate.Si un sfat dat unui om este o imensa responsabilitate,daca nu esti avizat sa o faci,nu esti o persoana informata si obiectiva.
        Koranul a dat valoare femeilor care inaintea aparitiei lui erau ingropate de oamenii din timpul si traditiile existente.
        Koranul este o minune si de aceea trebuie avut mare grija in interpretatea sa.
        Koranul este o SCRISOARE PENTRU OMENIRE,aparuta in urma multor modificari aparute in scrierile coborste in timpul lui Moise(5 carti),in timpul domnului Isus….sa nu mai vorbim ca pana astazi nu se cunoaste lucrarea scrisa de el omenirii ,nu de apostoli.
        Cei ce omoara oameni si se numesc musulmani…sunt musulmani pe acte,sau prin nastere….dar intrebarea este….sunt musulmani?
        Camd Allah spune sa nu omori si ei omoara…sunt musulmani?
        Musulmanii nu omoara,doar ura unor fiinte neinformate si de compatimit gandindu-te la ce judecata ii asteapta.
        Sa nu ii fie frica de moarte,unui musulman umilit si ucis pe nedrept in numele religiei i se promite o viata frumoasa.
        In opinia mea, acelui musulman care ucide pentru o idee pornita din ura si neintelegerea mesajului divin coborat prin Arhanghelul Gabriel profetului Muhammad(SAWS),locul unde va ajunge nu va mirosi Raiul.
        Este diplomatie si intelepciune in Koran….dar si un mare interes de a se distorsiona adevarul….
        Cine iubeste pe UNICUL Creator al Cerurilor si Pamantului,se poarta frumos si manierat,respectuos cu o alta fiinta…Cine se abandoneaza complet in credinta spe Unicul Puternicul,Generosul si alte atribute pana la 99 acela este numit Sluga lui Dumnezeu….INDIFERENT CA ESTE EVREU,CRESTIN,MUSULMAN,BUDIST……asta inseamna sa fii CREDINCIOS-MUMIN ,sa fii complet fara gandire….doar abandon din dragoste si incredere in Dumnezeu-Allah….asta se numeste a fi sluga lui Dumnezeu. Fara competitii,fara dispute…nu are rost sa spun crime!!!
        Orice rau mare,orice crima vine din subiecte de disputa mici ,ca acest articol.
        Oameni buni, libertatea in lume exista! Lasati lumea sa vorbeasca liber….nu aveti asteptari….lasati-i sa gresasca.Toti gresim si stim ca cel mai bun profesor este gresala….repetarea greselii este deja prostie!
        Lumea se schimba prin bunatate. Fiti buni!
        Daca fizicienii de natii diferite se inteleg prin formule,la fel chimistii,sau matematicienii,sau medicii…sau sahistii prin tactici…..si se respecta si completeaza….HAI SA NE INTELEGEM INDIFERENT DE RELIGIE PRIN BUNATATE SA AVEM UN SCOP UNIC…DE A FACE O LUME MAI BUNA!
        Foamete este in lume nu din cauza inexistentei hranei,ca asta este o sursa inepuizabila….foametea este din cauza rautatii care nu ne lasa sa ne unim mainile in ajutor….asa cum faceam scaunelul,cu propriile maini sa caram un ranit!
        Amintiti-va cine sunteti! Amintiti-va ce lucruriminunate puteti crea.Formati grupuri…nu va lasati divizati de politica lumii.
        Pe asta sunteti cu totii suparati: pe putinii care conduc multimea lumii si o conduc Machiavelic,dupa cum am spus : divide si stapaneste. Voi nu sunteti suparati unii pe altii,ca nu va cunoasteti si nu v-ati produs rani,precum conducatorii lumii in timp istoric…
        VA IUBESC….PE TOTI 7 MILIARDE SI ACUM IN PRAG DE PASTE : SARBATORI FERICITE!
        Cu multa dragoste si respect!

  11. 23 florentina ianuarie 12, 2009 la 12:47 am

    vb cu un tip din qatar…nu stiu ce sa zic am ramas socata cum sa faca asa ceva dar ce sunt saracele femeii???…e mult prea mult…stau si ma gandesc daca nu te intelegi cu un roman oare cum m-as intelege cu un om de alta religie..pot sa am eu „incredere”

  12. 24 ioana ianuarie 24, 2009 la 3:03 am

    SECTE, RELIGII, TRADITII SI OBICEIURI, pe zone AU TOATE STATEE LUMII IMPORTANT ESTE SA NU UITAM CA SUNTEM CU TOTII OAMENI SI AVEM DISCERNAMANT.
    LA TOATA URMA……..VRUTUL E LIBER !

    9

  13. 25 zoe martie 4, 2009 la 7:18 pm

    sunteti niste prosti si niste nebuni

  14. 26 not iulie 9, 2009 la 5:19 pm

    e adevarat ca exista aceste practici dar sa nu generalizam!!! adica nu cred eu ca e chiar in halul asta, sincer.
    raspuns ptr cineva care a scris mai sus: pai de ce nu trec ei la crestinism si trec partenerele lor crestine la mahomedanism? Pentru ca acolo religia este o adevarata putere mai mare decat puterea politica mai mare decat orice pe cand la noi religia a luat mai mult un aspect de liant social si mai putin o structura de profunzime in constiinta celor care spun ca sunt crestini ortodocsi sau ma rog, crestini.

    • 27 roryta ianuarie 18, 2014 la 9:55 pm

      aşa de „tare” e religia lor, că se aruncă precum tâmpiţii, cu bombele pe ei, în cele mai aglomerate locuri. Vrei să te arunci în aer, nene? Foooarte bine!!! Abia mai scapă lumea de un dement musulman. Dar aruncă-te singur de pe munte sau de pe bloc, dacă doreşti. Numai nu-i angrena şi pe alţii după tine. Nu lua vieţi omeneşti NEVINOVATE.
      Ce mai „religie”, frate!….

  15. 28 DIVA august 16, 2009 la 1:57 pm

    DUMNEZEULE MARE NU POT SA CRED ASA CEVA ..

  16. 29 Kuffar octombrie 4, 2009 la 1:32 pm

    Citez dintr-un document oficial al Uniunii Europene in legatura cu drepturile femeilor in tara de origine a
    CIUMEI DE LA MECCA…intamplator sau nu aliati ai USA.

    P6_TA(2007)0631
    Drepturile femeilor in Arabia Saudita

    Rezolutia Parlamentului European din 13 decembrie 2007 privind drepturile femeilor in Arabia Saudita

    Parlamentul European,

    A. intrucat femeile din Arabia Saudita continua sa se confrunte cu numeroase forme de discriminare, in
    viata publica si privata, sunt in mod frecvent victime ale violentei sexuale si au de infruntat adeseori
    enorme obstacole în sistemul juridic penal;

    B. intrucat, in octombrie 2006, o tanara femeie de 19 ani, cunoscută drept „Fata din Qatif”, a fost condamnata
    la 90 de lovituri de bici, deoarece a fost gasita vorbind intr-o masina cu un barbat ce nu era o ruda apropiata, moment in care a fost atacata si violata in grup;

    C. profund ingrijorat de faptul ca Curtea Generala din Qatif (Arabia Saudita) a revizuit sentinta in noiembrie
    2007 si a condamnat-o la sase luni de inchisoare si 200 de lovituri de bici;

    D. intrucat un functionar al Curtii Generale din Qatif a declarat ca pedeapsa femeii a fost majorata in urma
    indicatiilor Consiliului Suprem al Magistraturii, datorita incercarii acesteia de a influenta aparatul judiciar prin intermediul mass-media;

    E. intrucat avocatului victimei, Abdul Rahman Al-Lahem, i-a fost interzis accesul in sala de judecata, precum
    si dreptul de a-si mai reprezenta clienta în viitor, in urma incercarilor sale de a chema in instanta
    Ministerul Justitiei, deoarece nu i-a furnizat o copie a verdictului privind-o pe clienta sa, de care avea
    nevoie pentru a putea pregati o cale de atac; intrucat dl Al-Lahem este in prezent supus unei audieri
    disciplinare la Ministerul Justitiei, riscand sanctiuni ce pot include suspendarea pentru trei ani si excluderea
    din barou;

    F. intrucat dl Al-Lahem a fost, de asemenea, avocat in cazul cuplului Fatima si Mansour Al-Timani, parinti
    a doi copii, supusi divortului fortat in iulie 2007, in urma actiunii intentate de fratele sotiei, invocand
    argumentul ca descendenta tribala a lui Fatima era superioara celei a sotului sau; intrucat cei doi soti au
    fost tinuti in inchisoare timp de zile, chiar luni intregi, impreuna cu copiii lor, deoarece au refuzat sa
    accepte divortul, si intrucat Fatima este acum fortata sa traiasca intr-un adapost social, deoarece refuza
    sa se intoarca la familia sa;

    G. intrucat in mod deosebit de faptul ca conferirea unui caracter de infractiune oricarui contact apropiat
    intre persoane necasatorite de sex opus in Arabia Saudita impiedica in mod grav victimele violurilor sa
    isi denunte agresorii, si intrucat un judecator poate considera un denunt de viol ca pe o recunoastere,
    din partea victimei, a unor relatii sexuale extraconjugale, cu exceptia faptului in care aceasta poate dovedi, cu probe irefutabile, caă respectivul contact nu a fost consensual;

    H. intrucat aproximativ doua milioane de lucratoare migrante sunt angajate ca lucratoare casnice in Arabia
    Saudita si sunt adesea supuse unor abuzuri din partea autoritatilor statului si a angajatorilor privati,
    precum maltratari fizice si psihice si neplata salariilor, retinerea fara punere sub acuzare ori fara a avea parte de un proces sau chiar pedeapsa capitala in urma unor proceduri judiciare neechitabile;

    I. subliniind in mod special cazul lui Rizana Nafeek, o lucratoare casnica din Sri Lanka care a fost condamnata
    la moarte in iunie 2007 pentru decesul unui copil aflat in custodia sa pe vremea cand nu avea decat 17 ani, precum si cazul lucratoarelor casnice indoneziene Siti Tarwiyah Slamet si Susmiyati Abdul, care, in august 2007, au fost omorate in bataie de catre membrii familiei la care erau angajate, in timp ce alte doua femei au fost ranite grav;

  17. 30 LUCIA ianuarie 8, 2010 la 4:47 pm

    Pentru Florentina, fata care vorbeste cu un barbat din Quatar:
    eu sunt crestina casatorita cu un musulman din Egipt.Ne intelegem foarte perfect si il iubesc foarte mult.E sufletul meu pereche.Te sfatuiesc sa vorbesti cu el,si daca va intelegeti chiar sa va casatoriti cat mai repede pentru ca se merita.Niciodata in viata ta sa nu spui ce ai spus in legatura cu romanii.Barbatii romani sunt foarte diferiti si nu se compara deloc cu cei straini.Alege intotdeauna un strain daca ai posibilitatea.Ca mai apar si probleme,este foarte adevarat, dar totul se rezolva cu calm si rabdare.Vezi ce faci si nu abandona o posibila superba relatie pe baza a ce citesti.OK,e foarte bine sa fii informata ca sa stii la ce sa te astepti si sa fii cu garda sus dar sa nu exagerezi.

    • 31 diana octombrie 1, 2010 la 6:22 pm

      vai vai laura sau doamna laura ori cum ar fii ma numesc diana am 22 de ani sunt casatorita de 2 ani cu un ateu roman si el are 23 de ani ne intelegem fffffffff bine suntem facuti unu pentru celalalt este jumatatea mea u oare cum poti spune ca straini sunt mai buni ca romani de ce pt k au mai multi bani straini sunt rai stai sa vezi asta e inceputul la tine si mai inveti si pe altii sa isi ia straini cica sunt mai buni dar ori cum iti urez bafta si sa fii fericita cu el

  18. 32 beatrice ianuarie 10, 2010 la 8:15 am

    nu-mi vine sa cred.asta me inspaimanta si mai tare.eu sunt cu un musulman de 9 luni si zicea sa ne casatorim dar sunt curioasa si v-as ruga daca ma poate ajuta cineva…in tunisia exista vreo pedeapsa pentru faptul ca nu esti virgina??? sau nu stiu…orice care sa ma ajute sa inteleg ce ma asteapta…sunt dispusa sa ma marit cu el dar imi este frica de aceste pedepse…cu toate ca le-as accepta :(…va rog mult sa ma ajutati…oricine stie va rog sa imi lasa-ti un mesaj ceva…merci

    • 33 Kuffar februarie 23, 2010 la 9:23 pm

      Pentru Beatrice si alte ratacite.

      Casatorindu-te cu un pagan comiti un sacrilegiu. E evident ca nu-ti cunosti religia, daca o cunosteai nu indrazneai sa-ti scoti sufletul la mezat. In cazul in care nu e prea tarziu, te rog sa contactezi persoane care au cazut in plasa mariajelor cu pagani mahomedani. Te invit sa iei legatura cu Katarzyna. Este o doamna din Polonia care a reusit sa se vindece cu greu de „ciuma de la mekka”. Poti sa o contactezi la pagina ei de pe youtube, aceasta e adresa :

      http://www.youtube.com/user/scu000

      Contacteaza persoanele ce au parasit cultul inventat de pedofilul mohammed prin intermediul acestui site :

      http://www.apostatesofislam.com/

      Ai ocazia sa discuti direct cu oameni ce s-au lepadat de mizeria numita mahomedanism. Inainte sa iti vinzi sufletul cerceteaza Scriptura si toata invatatura Sfintei Biserici alaturi de un duhovnic.

      Matei 10:33
      „Iar de cel ce se va lepada de Mine inaintea oamenilor si Eu Ma voi lepada de el inaintea Tatalui Meu, Care este in ceruri.

      • 34 tatiana iulie 12, 2011 la 6:33 pm

        se vede ca esti kufar cu litera mare, pedofil esti tu si tot cu P mare

      • 35 إشراق mai 7, 2014 la 7:29 pm

        prietene, spune-mi te rog, fetele lui Lot cum se numesc? ne tot dai lectii de religie, iar Abraham, tatal tuturor religiilor de ce avea doua neveste? bai vere, voi cu credinta voastra, in 1178 cand ati ajuns la constantinopole in prima cruciada ati vazut pentru prima data cum arata un WC in casa, ca voi o faceati in papuris. mars cu tampeniile tale dupa JIJI la Malu Alb!

      • 36 Dana aprilie 8, 2015 la 5:25 pm

        Nu exista mahomedanism.Acest termen a aparut din gresala unora ce considera ca musulmanii se roaga lui Mohammad precum crestinii lui Isus Hristos.
        Musulmanii se roaga lui Dumnezeu(Allah) si atat. Este interzis sa se roage cineva altcuiva, decat fortei Unice.
        Lui Muhammad i se aduc doar salutari si laude,mulumiri pentru modelul oferit multimii timpului sau si chiar timpurilor noastre.
        Aveti mare dreptate sa nu generalizam.
        Si iarasi :da! Religia islamica contine:legi de inalta intelepciune,conduita de inalta moralitate…asta si altele au rezistat in timp si leaga musulmanii care sunt,pachistanezi,arabi,europeni,americani(chiar vedete)nascuti crestini,filipinezi,australieni,caucazieni si alte si alte natii.
        Am gresit in comentariul facut ceva mai sus.
        Nu stiu de voi mai nimeri acest site vreodata…ca eu nu prea navighez pe net….A fost pura intamplare,sa ajung aici….asa ca ma folosesc de acest comentariu ce mi s-a parut de bun simt si gandit cuminte,sa repar niste greseli in comentariul meu.
        – Cine schimba in Koran un semn micut ca un punct sau virgula,are mare pedeapsa in judecata de apoi….fiindca schimba CUVANTUL DIRECT A LUI DUMNEZEU PENTRU OMENIRE(nu pentru arabi,doar)
        – Inaintea coborarii Koranului,in timpurile existente acum mai bine de 1500 de ani fetele nascute erau ingropate de vii si Koranul a corectat asta,dand valoare femeilor…iar expunerea lor ispitei a fost facuta prin acoperire….care acum este exagerata si criticata.
        – Musulmanii adevarati respecta femeia. Un musulman adevarat,nu pierde femeia de alaturi…Dar cati sunt adevarati?(20-30%)…Multi se pretind…sau se amagesc,precum ca ar fi…Cei mai placuti sunt musulmanii, care sincer incearca si mor incercand….dar cel putin traiesc incercand sa devina musulmani adevarati si asta ii mentine buni ,iar Raiul le este aproape.
        Sarbatori Pascale Fericite!

      • 37 Maria noiembrie 1, 2016 la 3:47 pm

        Buna ziua ,jur ca lumea a luat-o razna 🙂 Ce aveti fratilor suntem toti oameni .Kiffar jur ca nu ai minte nu cunosti nimic 🙂 cunosc oameni de peste tot in arabia 🙂 Stimata doamna nu toti arabii sunt nebuni 🙂 Asa sunt si romanii nostri unii sunt mai nebuni ca altii 🙂 Uitativa in jur cum si altii omor femeile ,lasa copii nemincati 🙂 Noi stim sa judecam pe altii dar pe noi niciodata .
        Pacat de ce vad 🙂

      • 38 apostolu noiembrie 1, 2016 la 6:46 pm

        Judecam, nu judecam, de stiut tot e bine sa stim! 🙂

    • 39 maryam mai 10, 2010 la 10:42 pm

      buna…. stiu foarte multe despre musulmani si arabi, special egipt….daca vreei sa vb iti las id meu… maryy_13_maryy@yahoo.com si pt oricine are intrebari..

    • 40 Anonim iunie 16, 2013 la 8:45 am

      scuze, dar esti ‘dili’ rau de tot

      • 41 apostolu iunie 17, 2013 la 7:17 am

        Asa e ! Mi se trage de la soia modificata genetic cu care au umplut Romania cei de la Monsanto.
        Si daca eu fac asa de urat doar de la soia, ma intreb, oare ce le-au dat la musulmani ??????

    • 42 إشراق mai 7, 2014 la 7:19 pm

      fugi cat mai ai timp fata, cu un arab care mai si tine toate rugaciunile pe zi, eu cred ca nu vei face fatza! sunt nascuta intr-o familie mixta, mama romanca si tata arab, dar depinde foarte mult de barbat! sunt mahomedanca dupa tata , dar la noi in familie se tin toate sarbatorile si ortodoxe si mahomedane la fel. ca fata am anumite restriactii, altele decat fratii mei, dar cu intelegere si conduita buna din partea parintilor am trecut psihic peste ele. traim in franta unde m-am nascut acum 24 de ani si unde cutumele sunt respectate, dar avem noroc de legislatia franceza care limiteaza excesele.Cu DUMNEZEU INAINTE sau ALLAH W AKBHAAR!

    • 43 Luciana august 7, 2015 la 7:13 pm

      Scumpa mea Beatrice ai scris de mult timp in urma acesta postare…. Dar daca doresti sa afli cum sa fii o sotie buna si o femeie buna in islam daca mai esti cu aceastapersoana sau nu mai esti cu ea si iti este greu …ai ceva pe suflet …cu mare placere te voi ajuta .daca vrei putem lua legatura pe mail))) luciana,ghilan@mail.ru

    • 44 Anonim aprilie 17, 2016 la 1:07 am

      Eu sunt casatorita cu un egiptean de 3 ani. Si nu stie nici pamantul ca n-am fost vergina. L-am cunoscut pe net, am vorbit ca oamenii civilizati si i-am zis ca am un trecut. Daca ma accepta e ok daca nu atunci asta e . Este unul Dumnezeu sa ma judece si niciunul altul.

      • 45 apostolu aprilie 17, 2016 la 11:10 am

        Sa fiti sanatoasa si la punga groasa, cum zice romanul.
        Sper ca ati inteles ca n-am acuzat popoare, religii etc., ci doar deviatii de la normalitate.

  19. 46 aly martie 24, 2010 la 3:03 pm

    si eu vb cu un musulmam,vrea sa vina in tara sa ne casatorim ,dar vb cu un roman de 7 ani nu este o relatie prea ok nu stiu k sa fac dati-mi un stat pleace………….am discutat cu musulmanul de virginitate nu este nici o problema stai linistita beatrice.

  20. 47 un roman aprilie 5, 2010 la 8:00 pm

    am de transmis o mare scarba si greatza fata de femeile romance care dupa cum am vazut ce spune una beatrice aici ca ar acepta si legi stricte numai sa se duca dupa xxxxxxx (ca nu mai e virgina) CE PROASTA MIZERABILA xxxxxx ,cred ca voi xxxxxx care umblati cu arabi si suspecti dinastia ar trebui in prima faza sa renuntati la cetatenia romana ca sunteti tradatoarele neamului romanesc si faceti o mare rusine biserici crestine

  21. 48 anonimu aprilie 8, 2010 la 2:05 pm

    lasand mass-media la o parte,toti cei care cititi aceste pareri si traiti in realitate,este crud dar trebuie sa fiti perfect constienti ca asemenea practici animalice exista.Chiar si acei ce sunt musulmani,jurati-va pe Allah ca nu exista asemenea practici salbatice.Se stie foarte bine cum e privita si tratata femeia la musulmani

    • 49 إشراق mai 7, 2014 la 7:43 pm

      ai dreptate anonomu, din pacate exista. dar daca nu stiai, astfel de tratamente s-au aplicat femeilor inca din copilaria crestinismului si au explodat pe timpul Inchizitiei. inca o data, din pacate, un unele state islamice, mai ales in africa neagra sub-sahariana se mai practica aceste atrocitati. nebuni extremisti au fost, sunt si vor fi in orice religie! iti amintesc de declaratiile de iertare pe acare noul papa le-a facut apropos de preotii catolici pedofili si de perioada inchizitiei, si de asemenea, de declaratiile imamului ierusalimuli de anul trecut impotriva extremistilor islamici. nu trebuie judecati toti credinciosii dupa acelasi calapod si pentru o minoritate cu care trebuie sa coexistam, fara voia noastra!

      • 50 mihaela decembrie 20, 2015 la 9:52 pm

        Am o prietena in Luxor,Egipt.Vorbesc cu ea foarte des,sa casatorit in urma cu o luna….de la ea am aflat ca inca se foloseste aceasta practica…ei i sa taiat din clitoris ,,,este musulmana,religia veche…..stiam de circumcizie la barbati ca si traditie..stiam ca se mai practica inca….dar nu stiam ca si la femei….si parca nici acum nu mi vine sa cred,,,…ei traiesc atat de simplu,de parca nici n ar fi oameni,,nu si pun intrebari nu judeca pe altii,,,,,si au un mare respect pentru religia lor……

  22. 51 elif aprilie 17, 2010 la 1:36 am

    islamul nu este o religie, este un mod de a trai. un mususlman nu isi va vinde nici o data religia si nu se va converti iar cerandu-le asta viitoarelor sotii de alta religie o fac pt k vor sa raspandeasca religia islamica care este ultima religie aparuta,iar in privinta lor este cea mai dreapta cale, nu a fost modificata si nici nu poate fi tradusa cuvant cu cuvant.Ca arabii fac anumite lucruri inumane e problema lor asa au fost educati de mici si cred ca este bine cu toate ca nu are cum sa fie bine este foarte greu sa le schimbi mentalitatea chiar dak le explici ca nu e scris nici macar in Coran de asa ceva. In Coran este specificata doar circumcizia la baieti, aceasta traditie se regaseste si la evrei sub numele de Brith milah.

  23. 52 paula dragan mai 1, 2010 la 12:57 pm

    Nu pot sa cred ca atatea tinere s-ar vinde unor musulmani visand ca e cea mai ,,potrivita,, viata pentru ele… se vede lipsa de educatie religioasa, iubirea de neam si de propriile valori. Sa accepti orice pt un barbat mi se pare lipsa de moralitate, pana la urma de demnitate umana. Visati la o viata frumoasa dar din pacate veti ramane doar cu visul! Regret ca nu aveti o minima cunostinta a Sfintei Scripturi…citesc unele comentarii referitoare la femeile crestine in care se dau citate din Sfanta Scriptura de aceea le rog mai intai sa citeasca talcuirea cuvintelor si apoi sa ,,arunce,,cu reprosuri vis a vis de credinta Crestin Ortodoxa ba mai mult in primul rand trebuie sa afle ca oamenii sunt egali intre ei….daca nu au aflat pana in acest moment.

  24. 53 spang_my_bitch mai 3, 2010 la 9:12 pm

    … eu ma f**t in ei musulmani sau ce naiba or fi. asa ceva nu se face unei femei de unde dumnezeu atata cruzime… dupa capu ala prost al lor considera k asta l-ar face multumit pe dumnezeu?

  25. 54 Geo mai 23, 2010 la 5:02 pm

    Dragele mele care vreti sa va casatoriti cu musulmani urmariti filmul „The Stoning of Soraya M” (facut dupa fapte reale nu povesti) si daca dupa asta mai vreti eu va doresc Succes.

  26. 55 curiozitate mai 31, 2010 la 2:28 pm

    iata o alta opinie

    http://www.islam.ro/articol.php?id_articol=6

    Admin:
    Da. Oficial asa e cum zice acolo.
    Practic este cum zice aici:
    http://www.adevarul.ro/international/asia/Moarte-aruncarea-iexecutia-amanata-Iran_0_296970395.html

    Sa fim bine intelesi: Religia islamica este OK.
    Dar foarte multi din cei care o slujesc au luat-o pe aratura.

    • 56 elimar martie 30, 2012 la 2:20 am

      iar legile nu sunt egale pentru toata lumea. legea penala incepe prin a condamna fetitele de la 7 ani, iar baietii de la 9. lapidarea nu se desfasoara in conditii egale la femei si barbati; barbatii sunt ingropati in pamant doar pana cel mult solduri si fara a fi legati de maini a.i. ii da sansa de a se elibera(legea zice ca daca cineva poate iesi din groapa si se salveaza fugind, inseamna ca e voia lui Alah si e iertat), in timp se femeile sunt legate de maini si ingropate pana aproape de umeri ceea ce nu le da in nici un mod posibilitatea de a se salva.in multe dintre tarile arabe femeia nu are inca document de identitate, ceea ce le face „inexistente”. citeam mai anul trecut cum in Iran mai multe adolescente au fost lasate sa arda de vii in incendiul izbucnit in scoala pentru ca nu aveau valul care sa le acopere( pe care il pierdusera probabil in invalmaseala produsa la iesire), iar ca dovada ca ceea ce se intampla e foarte actual, presedintele in functiune al iranulu sustine ca cutremurele sunt produse datorita purtarii necuviincioase a femeilor…

      lumea e plina de nedreptati peste tot pe glob, insa in tarile arabe, limitarea drepturilor femeilor intrece orice limita.

      mai anul trecut vorbeam cu un tip pe net care era din Iran. imi spunea: „nimic din tot ce citesti pe net nu e real. sunt doar nascocirile americanilor”

      asteptand avionul in aeroportul din frankfurt am vazut o pereche tanara de musulmani. ma uitam la ea… avea o expresie trista, speriata si foarte umila in fata lui….

  27. 57 curiozitate mai 31, 2010 la 2:30 pm

    dar faptul ca exista preoti pedofili in religia crestina nu ar trebui sa ne ingrijoreze?

    • 58 elimar martie 30, 2012 la 2:25 am

      ba da, dar cu siguranta preotului nu i se musamalizeaza faptele si isi primeste pedeapsa … in timp ce in tarile arabe asta nu ai sa vezi asa ceva. biserica are puterea suprema; lapideaza, violeaza si spanzura dupa bunul plac

  28. 59 creola iunie 6, 2010 la 1:38 am

    fetelor cum puteti fi atat de proaste? sunteti in stare sa va vindeti libertatea pentruo p– ? voi nu aveti putina cultura generala,nu stiti cine sunt musulmanii?

  29. 60 Jan 11 iulie 11, 2010 la 4:35 pm

    Oameni buni,s-o luam incetisor si fara patima.Din pacate pentru Islam,trebuie sa spun ca aceasta religie a fost infiintata cu sabia,intr-n moment cand crestinismul exista deja.De ce?Probabil Profetul Mahomed a facut-o din ambitie,din plictiseala sau nu stia nimic despre Mantuitorul Isus.Cert este ca Legile lasate de el in Coran dezavantajeaza enorm femeeia.Si da,circumcizia la femei exista,precum si alte practici la fel de infioratoare.Stiu asta intrucat am lucrat si inca lucrez cu arabi,si cu exceptia unuia dintre ei care mi-a scspst cste ceva,ceilalti nici nu au vrut sa auda de o discutie pe aceasta tema.De ce?Noi,crestinii suntem mult mai dezinhibati cand vine vorba de asa ceva.In fond nu avem nimic de ascuns.Insa ei se pare ca au,din moment ce se ofusca si evita orice dialog.Cine spune ca o femeie crestina se poate casatori cu un musulman si ramane crestina,ori minte cu rea intentie ori nu stie ce spune.Am cunoscut in Braila,orasul meu de bastina,o familie mixta-femeia,romanca crestina si el arab(mi se pare ca egiptean)Aveau si doi baieti,cu cel mai mare eu fiind prieten.In cateva ocazii am fost in acea casa,dar va jur pe sanatatea mea ca de fiecare data cand ajungeam acolo,doamna nu era de vazut,iar efendi era mai mereu cu fundul in sus.Asta este cel putin absurd.In final am renuntat sa mai calc prin acea casa.
    In tara unde traiesc acum am vazut la tv ce fac arabii unei femei banuita(nu dovedita)de adulter.Au ingropat biata femeie(o frumusete de femeie,tanara si sanatoasa,cu toata viata in fata,avand si copii)pana la nvelul sanilor si apoi au ucis-o cu pietre.Aceste este un exemplu de egalitate a barbatului cu femeia,un exemplu elocvent de umanitarism si justitie musulmana.
    Parerea mea(strict personala)desigur)este ca orice femeie care se casatoreste cu un arab risca enorm.

  30. 61 Doru Levi Ilioi octombrie 19, 2010 la 5:22 am

    Aceste practici sunt fregvente la aceste popoare foarte necivilizate. Vad ca unele femei musulmane vocifereaza, dar in spatele comentariul lor se ascunde o viata secreta si tragica. Articolul scris de dumneavoastra este adevarat si real. Mi-au spun niste musulmani personal mie cand locuiam in orasul New York, ca la ei femeile nu au valoare deloc. Cand se naste un baiat este o sarbatoare extraordinara, iar cand se naste o fata este o tragedie,si o rusine.
    Ce trist ca in spatele acelei carpe ( burca ) de pa capul lor se adcunde o fetita simpatica cu un suflet scump asa cum este al nostru.
    Fetite mici de 8-10 ani sunt fortate in casatorie cu juglai mari de 25-30 de ani.
    Acesta este un spirit animalistic care cu parere de rau bantuie societatea lumii acesteia.

    • 62 tatiana iulie 12, 2011 la 6:47 pm

      nasterea uni kopil e o bucurie enorma ,ca e baeat sau fetita , fiecare barbat vrea mostenitor ,dar daca unii adora mai multi baetii si dau la oparte fetele sunt eii bolnav , dar nu inseamna ca tre sa judeci islamul dupa oameni

    • 63 elimar martie 30, 2012 la 2:32 am

      si in plus judeca femeia pentru sexul copilului, desi e demonstarat stintific ca barbatii sunt raspunzatori de acest lucru

  31. 64 codin din onesti martie 28, 2011 la 11:54 pm

    Beatrice TE SFATUIESC STAI CUMINTE PE FUNDUL TAU AICI IN ROMANIA NU DA BINELE PE RAU .TOT CE AI CITIT SANT ADEVARATE .Daca vrei sa-ti astepti randul ,pentru o partida de sex ,apoi maritate cu un musulman care are putere de viata si de moarte asupra ta .Stai cuminte fetito .De ti-ar promite tot aurul si bogatiile de pe pamant ,nu te marita cu musulmani.

  32. 66 traducei araba aprilie 19, 2011 la 11:25 am

    In lumea araba problemele femeilor incep sa ajunga in centrul atentie iar unele tari sunt deschise in consolidarea statutului femei.In Arabia saudita si Emiratele arabe femeile inca nu au drept la vot.Eu v-as propune un mic film care ma ingrozeste ori de cate ori ma uit la el si vreau sa cred ca aceste lucruri nu oglindesc invataturile coranului.
    Priviti:http://www.youtube.com/watch?v=c4HJ40Wz5xg!

  33. 67 elea aprilie 27, 2011 la 5:37 pm

    Nu pot sa-mi revin din soc. Nu am crezut ca exista atata rautate si prostie in lumea asta. Pana cand nu cunosti, nu ai cunostinte sau nu cunosti o religie, abtine-te. Sa va fie rusine si cel mai important frica de cel care va creat. Rugati-va sa va lumineze creierul bolnav.
    Este foarte adevarat ca exista oameni din diferite religii bolnavi, care nu au inteles religia, dar nu generalizati. Si la crestini si la catolici sunt probleme dar sunt ascunse. Sunt casatorita de 15 ani cu musulman si acum 4 ani m-am convertit singura. Sotul meu nu m-a fortat si nu m-a impins niciodata sa ma convertesc. Ne-am respectat religia unul celuilat (cand eram crestina) si ne intelegeam perfect. Nu pot descrie in cuvinte ce fericita sunt, am doi copii extraordinari si o viata de vis, chiar daca nu am bani cum crede toata lumea. Am o functie intr-o firma privata si sunt foarte respectata. Ce este islamul??? Credinta in Creator. Nu mai am timp, dar o sa mai intru cu mare drag sa vorbim. Nu va faceti pacate, respectati-va unul pe celalat indiferent de religie. Daca ati intalnit un exemplar negativ nu-l luati in seama. Nu au inteles islamul. Cititi Coranul daca vreti sa stiti mai multe. Eu am fost crestina si pot sa va spun care este diferenta, care este logica.

    NU MAI FITI RAI, INFORMATI-VA
    RUGATI-VA SA VA LUMINEZE

    • 68 ioana iunie 8, 2011 la 10:23 am

      Elea,in ce tara locuiesti?ce fel de musulman esti?sunna sau shia?as vrea sa vorbesc cu tine mai multe
      Ioana

    • 69 elimar martie 30, 2012 la 2:38 am

      majoritatea suntem informati.
      spunene, te rog, in ce tara esti tu maritata cu musulmanul tau?

    • 70 إشراق mai 7, 2014 la 8:11 pm

      va multumesc din suflet pentru postare dna elea. sunt o fata nascuta intr-o astfel de familie mixta. mama este din zalau iar tata din coasta de fildes. s-au cunoscut la cluj la facultatea de medicina unde erau studenti, s-au casatorit, si mult inainte sa ma nasc eu au plecat in franta, unde bunicul din partea tatalui meu avea cabinet medical. eu m-am nascut acolo si am avut o copilarie fericita, am 24 de ani, insa… cu toata dragostea parintilor pentru copiii lor, fratii mei mai mari au avut alte drepturi. fetele, potrivit islamului sunt privite putin altfel, dar indrumata de mama si de tata pe care il consider cel mai bun tata din lume, am trecut peste aceste situatii . intelegerea si respeactul pentru Dumnezeu si parinti este prima invatatura in orice religie. sa nu uitam ca Abraham este tatal celor trei religii : iudaica, crestina si islamica, si nicaieri Dumnezeu, fie ca il cheama YHVE, IISUS sau ALLAH nu ne invata sa ne dusmanim aproapele, ba dimpotriva! fie ca Domnul sa ne lumineze calea, sa ne deschida ochii si sa ne imblanzeasca inimile! Allah w akbharr!

      • 71 apostolu mai 8, 2014 la 9:28 am

        In sfarsit a nimerit pe aici si cineva normal la cap ! :))))
        Cu ultima afirmatie insa, nu sunt de acord. (Allah w akbharr!)
        Dumnezeu e numnai Unul, si de la crestini la bahai, toti suntem niste pacatosi. 🙂

  34. 72 apostolu mai 14, 2011 la 10:48 am

    Incearca altfel ELEA:
    Dintre mahomendani, sunt cam multi cei care NU VOR sa inteleaga Coranul !
    Tu, … poate ai avut noroc.
    Si personal iti doresc tot binele din lume si o viata fericita in continuare.
    Sunt de acord cu tine ca exista dementi in toate tarile si in toate religiile.
    Dar pana acum doar mahomedanii, atat femei cat si barbati si-au agata dinamita de gat si s-au sinucis.
    Ce spune Coranul despre sinucidere ?
    Scrie cumva ca e un pacat minor sau .. din contra ?

    • 73 tatiana iulie 12, 2011 la 7:04 pm

      mahomendani asta cei ? prima data aud , in islam este interzis sinuciderea, cei ce o fac chit musulmanii atit si altii au o minte bolnava ,putin crestini sunt care se sinucid , putin creshtini sunt care violeaza , pedofili hoti narcomani s,a.m dar nu judecam religia dupa om, omul daca face numai prostii atunci el e vinovat

      • 74 apostolu iulie 16, 2011 la 10:58 am

        Mahomedani = persoane care cred in ce a spus Mahomed.
        Nu judecam religia dupa oameni, dar judecam ce au facut oamenii din religie.
        In acest sens islamismul a devenit o unealta de asuprire a femeii, de transformare a ei in „masina automata de spalat”, etc.
        Nu discutam DOGME, adica Islamism, Crestinism, Iudaism, Budism, etc, ci doar ce se intampla atunci cand oamenii aplica in interes personal, dogmele religioase.

      • 75 Dana aprilie 8, 2015 la 6:04 pm

        GATA !
        Deja te repeti, a treia oara, si la mine asta inseamna SPAM !

        Dicu-Sava Cristian

  35. 76 Petra mai 17, 2011 la 10:39 pm

    Religia n-ar trebui sa interzica nimic ci doar sa formeze niste idei morale.Unele relegii au fost chiar infintate cu scop politic dar de aici la a ajunge sa torurezi copii sau adolescenti(cum te-ai simti sa ai 13 ani si sa vina rudele sa te bage intr-o camera intunecoasa sa te taie si sa te priveasca urland in timp ce tu iti simti sangele curgand si dureri ingrozitoare sa stai dupa nu stiu cat in pat eventual si o infectie ceva ca sa ce?Traditia te rog……………niste aberatii transmise din generatie in generatie.Aici e vorba de moralitate si atat fata aia n-are drept sa aleaga.Parintii poate sunt dezinformati desi nu vad cum pot sta si privi…..iar apoi sa vina sa-ti spuna stii a fost pentru binele tau. Buna dimineatza suntem in secolul 21 se presupune ca am evoluat si astefel de rituaruri barbare fara nici un scop nu se mai practica,.

  36. 77 mal iunie 14, 2011 la 12:06 pm

    Nu spun ca nu se intampla aceste lucruri, caci se intampla. Toate aceste „actiuni” sunt consecinta ignorantei si a lipsei de educatie. La fel cum sunt majoritatea comentariilor acestui articol, scris de un xenofob care nu stie sa se informeze si care generalizeaza. E ca atunci cand francezii ne fac pe noi tigani si atunci cand aud despre o femeie ca e romanca, se intreaba de ce nu poarta fuste lungi si colorate. Iar jignirile lansate pe site la adresa comentatorilor si chiar din partea comentatorilor, sunt demne de dispret. Articolul e demn de dispret. A tunat si v-a adunat!

    • 78 apostolu iunie 14, 2011 la 5:39 pm

      In timp ce va bronzati floricica pe Coasta de Azur, poate consultati datele furnizate de Organizatia Modiala a Sanatatii.
      Sau cautati FGM pe „Gogole”, cum zice „premarul nostru care este”.
      S-ar putea sa aveti niste surprize.
      Asta numai daca, nu cumva sunteti ferm convins ca acea organizatie este condusa de niste jidani imputiti care sunt dispusi la orice, ca miliardele de musulmani sa dispara.
      Apropo, parca functionau si niste musulmani pe la OMS, sa fie toti spioni Mossad ?
      In rest aveti dreptate, viata e grea si lumea e rea.
      In special pentru cei care NU fac parte din acei 99,99% imbecili utili care compun orice popor, neam, tara, etc.
      Nu este cazul dumneavoastra, care aveti macar fermitatea opinilor, gresite, dar totusi opinii.
      „Unitate in diversitate” inseamna cu totul altceva decat tembelismele pe care le-ati invatat, probabil, de la un UE deja ramolit si fara solutii viabile in propriile lui granite. 🙂
      Acel UE care v-a invatat, probabil si pe dvs., sa va bagati sub pat, cand vecinul isi arunca nevasta pe geam, in numele „diversitatii” culturale sau religioase !
      Asa ca NOI, acei 0,1% care nu facem parte dintre imbecilii utili, refuzam sa stam indiferenti cand in sec XXI, oamenii sunt MUTILATI in baza unor percepte cica religioase si in mod cert aberante.
      Daca domnia voastra doriti sa ascundeti in mod tipic romnesc, gunoiul sub pres ….. nu va poate impiedica nimeni.

  37. 80 Cârcotaşu iunie 26, 2011 la 7:58 pm

    Am ajuns pe acest blog căutând cuvântul „infibulare”, al cărui înţeles îmi era necunoscut. Am aflat că există mai multe feluri de „circumcizie” la fete, cea mai uşoară fiind „sunna blândă”, urmată de „sunna modificatoare” (pentru „nevinovaţi” sunna=tradiţie – în arabă, deci e clar că „tradiţia” asta nu există la musulmani ci la alţii…), urmate de „circumcizie/clitoridectomie” şi „infibulare” sau „circumcizie faraonică”, care de fapt este o schilodire cumplită.
    Fetele, voi să nu credeţi. Sigur că vouă n-o să vă facă nimeni aşa ceva, da’ s-ar putea să ajungeţi în situaţia de a o face voi, fetei/fetelor voastre, obligatoriu, c-aşa e-n… tenis.

  38. 81 Vera august 23, 2011 la 5:48 pm

    apostolu felicitari

    • 82 Vera august 23, 2011 la 5:51 pm

      Revin, felicitari „apostolu” pentru toate postarile, ne-ar trebui mai multi oameni de acest gen.

      In ceea ce priveste problema de fata, este o barbarie, ceva de nedescris. Rusine tuturor celor ce fac si lasa sa se intample astfel de lucruri, indiferent de religia lor.

  39. 83 nereida septembrie 20, 2011 la 10:59 pm

    sarmanele femei……….nici animalele nu fac asa ceva …demoni pe pamint ce sint ei…..bolnavi mintal ….si pentru cei care spun ca si la noi la krestini sint violatori ,pedofili narcomani,etc…pot spune ca la noi makar aceasta se pedepseste,spre deosebire de islam unde (mai sus era scris) o femee tinara a fost violata si apoi tot ea judecata pentru nimik,..debilii ce sunt ei….de mici sunt educati sa omoare femei si sa violeze copii.

  40. 84 nereida septembrie 20, 2011 la 11:01 pm

    da sa moara ku totii si sa nu mai kinuie atitea suflete pe lumea asta

  41. 86 alinuta octombrie 19, 2011 la 11:11 pm

    tare as vrea sa le taie si barbatilor violatori si pedofili ………. si sa le-o dea sa-o manance, poate asa s-ar mai calma si inca ceva, mie mila de ele dar….

  42. 87 Tiberiu noiembrie 1, 2011 la 10:43 pm

    Circumcizia exista atat la barbati (taierea calotei care acopera glandul) cat si la femei (coaserea labiilor sau taierea clitorisului) Ambele se practica in tot orientul mijlociu, dar tine de convingeri religioase sau educatie. NU E O PRACTICA OFICIALA. Si evreii se „taie imprejur” dar si arabii si asta pentru ca asa doresc ei. E adevarat ca in lumea musulmana mentalitatea vis-a-vis de femei permite coaserea labiilor sau taierea clitorisului, dar asta – o repet – din convingeri religioase. Nu impune nimeni familiei x sau y sa-si coasa fiica sau sa ii taie preputul baiatului. Atat evreii cat si arabii o fac pentru ca sunt niste cretini maniaci si nu din cauza lui Moise si a Torei sau a Coranului. De aceea Hristos i-a certat pe carturari, farisei si arhierei. Pentru ca in nebunia lor nu mai vedeau ce era important in minunatele invataturi ale lui Moise, Iisus Sirah, etc. ci vedeau doar „numerii”. Asa si la arabi. Invatatura despre cautarea Lui Allah, despre rugaciune, omenie, post, infranare de la lene, desfrau si alte rele s-a transformat intr-o nebunie de pedepsire a oricui gandeste liber. Oameni buni, femeile sunt minunate, sunt creatia Domnului (Yahve sau Allah). Noi cu totii, crestini (eu sunt crestin), evrei si arabi am facut cele mai mari atrocitati in numele Lui Dumnezeu. Macar crestinii regreta si se smeresc pentru ororile evului mediu, semn ca au inteles ceva din Opera Creatorului. Arabii si evreii insa continua sa se ucida unii pe ceilalti. Macar la evrei e totul negru pe alb. Legea Talionului. Mi-ai scos un ochi, ti-l scot si eu. Dar voi arabii? Voi care pretindeti ca sunteti buni si drepti de ce batjocoriti femeile astfel? Ca sa nu fie curve? Dar Dumnezeu (Allah) nu ne-a facut liberi? Liberi sa alegem ce vrem sa fim? De ce nu le lasati pe ele sa aleaga daca vor sa fie curve sau nu? Ori scrie in Coran ca vor ajunge in rai numai femeile mutilate? Ori poate scrie ca ajungeti voi in rai daca le taiati clitorisul? Am ajuns sa cred ca cel mai mare rau al lumii e religia. Zicea Iisus Hristos ca „pomul dupa roade se cunoaste”. Ce roade a adus pomul evreiesc? Saracie in lume, goana dupa avere, razboaie, si uriase datorii ale tuturor catre banci. Ce roade a adus pomul musulman? Nebuni care isi mutileaza fii si fiicele, nebuni care doresc moartea oricui nu crede in profet, nebuni gata sa-ti taie gatul pentru homosexualitate, nebuni care se arunca in aer (acestora li se spune ca daca vor muri in jihad vor avea parte de fecioare virgine in rai), nebuni fara pic de respect pentru viata si libertate. POMUL BUN DUPA ROADE SE CUNOASTE ! Sa vedem ce rod aducem fiecare si inainte de a-l ura pe cel de alta religie, haideti mai bine sa renuntam la ea si sa ne ingrijim de relatia noastra personala cu Dumnezeu oricum Il numim noi. Fie ca Ii zicem Yehova, Yahve, Allah, Dumnezeu, Marele Arhitect sau Hristos eu cred ca cea mai inalta forma de credinta si de respect e asta: SA-L IUBIM SI SA-L RESPECTAM PE OMUL DE LANGA NOI.

  43. 88 chriss noiembrie 7, 2011 la 9:37 pm

    a wow de pedepsesc singure da tot se fac la loc cat de cat pt k barbati..in fond si la urma urmei ati chinuit fata
    😐
    de asta nu suport eu multe chestii din religie:|

  44. 90 lucian decembrie 5, 2011 la 6:12 am

    mama mea a tinut secret .cine este tatal meu.De curind el a venit in rommania si surpriza ……este musulman. mam inprietenit cu el si acum abia astept sa plec in Arabia cu el. stiti de ce ?……de cind ma stiu mi-au placut fetitele mici…acum mi sa inplinit visul…tata mia promis ca imi da o fetita de 10 ani sa ma casatoresc cu ia …sint cel mai fericit….abia astept sa imi inplinesc fanteziile cu ia….va fi vai si amar de pasarica ei mai ales ca sint bine dotat… …sper sa fie virgina… ADIO ROMANIA…

    • 91 apostolu decembrie 5, 2011 la 6:01 pm

      Drum bun, cale batuta.
      La cat de bine scri in romaneste, nu-i nici o pierdere pentu intelighentia romana.
      Ramane de vazut doar daca stimabilul dumneavoastra tata o sa aiba bani si pentru cei 10 puradei pe care o sa-i fete tanara doamna.
      Mai greu o sa fie peste 10 ani, cand deja stimabila doamna o sa aiba 150 de kg.
      Ca adulterul in lumea musulmana se cam pedepseste. 🙂

      • 92 Maria noiembrie 1, 2016 la 3:53 pm

        Domnule Apostolu tot ce ziceti dumneavoastra acuma aveti impresia ca le stiti pe toate dar din ce spuneti nimic adevarat lasati fata sa faca ce vrea .Radeti de femei ca fac multi copii si sincera sa fiu bravo lor ca iubesc copii si nu-i abandoneaza ca romanii nostri cat de saraci ar fii 🙂 Pff ce lume cruda

      • 93 apostolu noiembrie 1, 2016 la 6:46 pm

        Fiecare le stie pe ale lui ! 🙂
        Asa cum eu nu ma duc sa fac ordine in Orient, incercati sa nu faceti nici dvs. la mine pe pagina ! 🙂

    • 94 Razvan ianuarie 26, 2014 la 10:36 am

      Lucian, de curiozitate… cu dotarea ta cu care observ ca te lauzi, cati plozi ai reusit sa aduci pe lume? Imi place sa cred ca numai gura era de tine (sau degetele de pe tastatura, ma rog), dar daca e un minim de adevar in ce scrii, ma si tem pentru biata ta familie. Cum spunea si apostolu, drum bun si cale batuta! Sau… calatorie sprancenata. Si nu te obosii sa ne trimiti vederi.

      🙂

  45. 95 alexandrina ianuarie 7, 2012 la 12:44 am

    BRAVO TIBERIU AI ZIS APROAPE TOTUL. IUBIREA APROAPELUI SI.. PROGRESUL NOSTRU SPIRITUAL.

  46. 96 alyomar februarie 6, 2012 la 8:33 pm

    mah desteptilor! cati dintre voi v-ati documentat despre islam si Coran de vorbiti? vorbiti si voi ce auziti de prin massmedia,ca doar asta va umple mintea cu prostii,in islam femeia e mai apreciata si respectata decat in orice alta religie,sunt musulmana si stiu bine lucrul acesta,indiferent de parerea voastra, voi sunteti pagani,si a fi pagan inseamna sa te inchini si sa adori pe alcineva in locul Lui Dumnezeu,voi adorati pe Isus,pe Maria,si oasele putrezite ale ”sfintilor”,asta inseamna paganism,musulmanii sunt cei care adora un singur Dumnezeu,si nu ii fac niciun fel de asociati,nu se roaga la cine stie cine,se roaga la Dumnezeu! nimeni nu este sfant inafara de Allah Preainaltul,voi il faceti si pe Papa sfant,ala nici nu stie sa se spele,sau nu isi spala mainile cand iasa de la wc si voi il faceti sfant,sau pe preasfintitul teodosie,ori nu mai stiu cum il cheama,ce oameni! deci sa fie clar islamul apreciaza si respecta femeia mai mult decat orice alta religie,secta etc.

    • 97 apostolu februarie 6, 2012 la 11:22 pm

      Acum ce sa zic ca sa fiu in ton cu „efuziunile” matale musulmane ?
      „Mah proasto ?”

      Din fericire, eu n-am vorbit in viata mea din burta ca matale si nici n-am dat cu epitete in populatie in lipsa de argumente !
      Cu toate ca am citit si Coramul si Tora si multe altele.
      Tot ce am pus pe blogul asta referitor la anumite obiceiuri musulmane, este urmarea unui studiu serios pe siturile unor institurii mondiale precum OMS.
      Ca ai gasit matale, un musulman mai cu frica de Dumnezeu … „avantaj serviciu”, cum zicea raposatul Caragiu.
      Dar in multe locuri din lumea musulmana se intampla exact ce povestesc eu !
      Asa cum si in crestinism, exista suficienti dobitoci care refuza o transfuzie de sange si mor ca boii dupa aceea …
      Sa ma scuze bovinele pentru comparatie, mai alea pentru ca in India sunt sfinte si toti se roaga sa se balege in fata usii lor. 🙂

      Toate doctrinele religioase sau politice pun omul mai presus de orice.
      Nazismul, comunismul si islamismul au excelat in chestia asta !
      Dar … vorba romanului, nu teoria ci practica ne omoara ! 🙂

  47. 98 Lavinia martie 16, 2012 la 12:09 am

    E tragic prin ce trec femeile respective si culmea,chiar nu ai posibilitatea de a alege chiar daca si-ar dori ,daca vor sa renunte la val pentru ca sa fimm seriosi e cald acolo de mori incet ,si chiar lasa valul acasa sa se bucure de soare si cineva le vede ,le spune sotului sau rudelor ,ele sunt batute crunt si alte pedepse.Cat despre Allah care le face asa servile pe femei si asa magari si indreptatiti pe barbati, nu stiu ce sa zic nu il vad nici drept nici bun ci mai degraba meschin!Femeile nu sunt vaci sau scroafe sa nasca si sa gateasca ,sa spele si sa fie la ordinele barbatului in pat pentru ca el vrea copii sau e plictisit !Am citit multe carti pe tema asta si cred ca islamismul e crud ,teroristii sunt nimic pe langa teroarea religiei!Fetite needucate,analfabete si uneori fara acte sunt date spre casatorie la varste la care ar trebui sa se joace si devin mame,daca o femeie naste multe fete se crede ca aduce rusine familiei ei,daca ridica ochii din pamant pe strada e o Sharmmuta,asa ceva nu e drept sunt femei nu sclave!Sprijin organizatia ONU pentru a el salva pe femei de acest chin si pentru a prezenta realitatea religiei,terorismul religios!

    • 99 elimar martie 30, 2012 la 3:02 am

      si cum spuneam .. „rusinea” de a fi facut doar fete tre sa ii revina doar barbatului care e raspunzator 100% de sexul copiilor. Ce ar face barbatii musulmani daca ar auzi de asta? si-ar lasa nevasta sa se duca cu vecinul care are deja 3 baieti sau si-ar taia-o?

  48. 100 Ana Maria iulie 20, 2012 la 5:58 pm

    Am 19 ani si am ramas uimita de ce am citit,stiam ca femeili si barbati musulmani sunt tratati diferit dar chiar sa le distuga viata unor copile de cativa anisori nu imi vine sacred, mai de vreme sau mai tarziu o sa plateasca pentru ca exista un Dumnezeu, pe langa aceste lucruri inspaimantatoare am mai citi k barbati din alte tari sunt mai buni decat cei din romania dupa parerea mea nu este adevarat poate cei de aici mai consuma alcool dar totusi sa nui punem pe toti la un loc decat unul cu bani care sa te cumpere mai bine sarac si sa te iubeasca numai pe tn nu inca pe 3.

  49. 101 teo iulie 27, 2012 la 9:03 pm

    tot ceea ce cred si eu…este ca e inuman si de neconceput ce se intampla acolo…si cred ca e adevarat tot…am cunostinte care au avut fete sau nepoate plecate acolo..si e adevarat tot ce se publica in mass-media din pacate..

  50. 102 teo iulie 27, 2012 la 9:05 pm

    si toate femeile care se pretind musulmane pe acest forum..mint,,,mint cu nerusinare ca nu ar fi asa..

  51. 103 teo iulie 27, 2012 la 9:06 pm

    pentru ca nu au curajul sa admita ca asta este adevarul si toate lucrurile astea chiar se intampla cu adevarat

  52. 104 JEGURI DE ARABI. iulie 28, 2012 la 1:31 am

    PENTRU ALY : AUZI DRAGA…CINE STIE CE DREQ A FACUT ACOLO IN TARA LUI DE VREA EL SA SE MUTE CU TINE IN RO. TREABA TA DACA VREI SA PORTI TOATA VIATA TA BATICURI SI POATE SI PROBLEMELE LUI IN CAP. SUNT NISTE SCARBE SI ANIMALE DE OAMENI.NUMAI P…… CER DE LA FEMEI SI SA FACA FEMEILE DE TOATE DE LA A PANA LA Z.DACA EI AU P….. AU IMPRESIA CA SUNT REGI…MAI BINE ITI BAGI MATURA IN P….. DECAT CU UN ASA GUNOI ARAB SAU MUSULMAN ETC……..

  53. 105 JEGURI DE ARABI. iulie 28, 2012 la 1:38 am

    PENTRU CE I TAIE ,,DUDA,,??? DACA D-ZEU ASA NE-A DAT ASA SA NE LASE. CINE LE TAIE LOR P….A CA SA NU MAI INSELE FEMEILE? NIMENI!!! EI TAIE EI SPUNZURA VB AIA. PFFFFFFFF MAI LASAMA.CICA iISUS NU E SFANT SI SE ASCUNDE :))) DOAMNEEE FERIIIII LUCREZ CU ARABI DE 3 ANI.DECI ACUM AM VAZUT PE BUNE MINTEA LOR. SUNT PROSTI DE DAU IN GROPI.

  54. 106 magdalena august 3, 2012 la 7:50 pm

    Buna seara
    Am norocul sa vorbesc pe net cu barbati musulmani.Printre altele,am un „prieten” musulman.El imi raspunde la orice intrebare.
    Traieste in Egipt.L-am intrebat despre circumcizia femeii.Mi-a confirmat.Da exista circumcizia femeii.Mi-a confirmat si faptul ca femeia adultera,daca este prinsa in flagrant de catre sot,atat ea-sotia-cat si amantul pot fi omorati,fara ca sotul incornorat sa fie tras la raspundere,sau,daca este pedepsit,nu prea are de suferit din cauza acestei pedepse.
    (Am scris cuvantul „prieten” in ghilimele,deoarece in lumea araba,prietenie intre o femeie si un barbat nu poate exista,din cate stiu eu).

    Acest „prieten” al meu,mi-a mai spus ca daca fata in noaptea nuntii nu este virgina,poate fi omorata.Mi-a mai spus ca nici in zilele noastre nu este mare bucurie in famile daca se naste un copil de sex feminin.

    • 107 apostolu august 3, 2012 la 8:02 pm

      Lucrurile sunt foarte delicate. Parte de vina revine marilor puteri si potentatilor locali care au dorit ca musulmanii sa ramana in „bezna”. Pe de alta parte „tribalismul” este atat de adanc implementat incat chiar si cei cu carte se conformeaza onbiceiurilor ciudata de care aminteam.

  55. 108 ana august 9, 2012 la 2:25 am

    traiesc printre ei,sunt cu adevarat persoane crude fara suflet …capabile de orice pentru a obtine dreptul de sedere in Europa!!

    • 109 Mara noiembrie 22, 2012 la 5:21 pm

      da, sunt capabili de orice pt a trai in europa, eu traiesc in franta, si am o cunostinta, nu imi e prietena, care e de origini marocane dar nascuta aici in Franta si in fiecare vara merge in vacanta in Maroc la bunic si vara aceasta a revenit in Fr fff revoltata ca tatal sau a a avut curajul la cei 18 ani pe care ii are sa faca o intelegere de nunta intre ea si varul ei, doar pt al putea aduce pe el in Franta tinand cont ca ea are acte aici. si o data casatorita nu poti. asa ca ciocu mic voi mari musulmance si fete asa zis indragostite de musulmani, feriti-va de ei va sp ca aud si vad multe aici, dar cand te gandesti ce fac la ei in tara.

  56. 110 Nicoleta Moroiu august 29, 2012 la 6:44 pm

    selamalihum cum puteti sa vorbitiiti asemenea timpeni ca fetitele sunt violate de frati unchi ;;;; eu sunt casatorita cu un arab si nu am intilnit asa\ceva nu am vazut nu am auzit am trait printre turci si arabi dar sunt niste oameni f buni si cu frica de dumnezeu acum sa fim seriosi cum putem sa vorbim de ei cind noi romini avem50\60 la suta cazuri reale e posibil si la ei sa fie un asemenea caz dar f rar iar acei oameni sunt cu siguranta pedepsiti,nui frumos sa jignim o comunitate de oameni atunci cind auzim zvonuri de ici de colo nui corect islamul e o religie frumoasa care trebuie inteleasa dupa care trebuie sa tragem concluzi gresite ALAH BIZE AKIL VERSIN BIZE YARDIMETSIN.AMIN.

    • 111 apostolu august 31, 2012 la 11:10 am

      As-Salāmu `alayki,

      Stimata Nicoleta,
      Noi nu vorbim, ci scriem!
      Si nu scriem dupa ureche, ci dupa o documentare pe siturile Organizatiei mondiale a sanatatii (OMS) si ONU.
      Nu a atacat nimeni cea mai noua religie majora, islamismul, ci pe istericii, habotnicii etc, care la fel ca si in Iudaism si Crestinism o iau pe aratura.
      Incercati si dumneavoastra sa va documentati la organizatiile mondiale recunoscute, din care tarile musulmane fac parte.
      La data la care am scris acest articol 90% din tarile musulmane nu semnasera NICI O CONVENTIE INTERNATIONALA pentru protectia femeilor si copiilor !!!
      Poate iesiti la biblioteca intr-o zi si cititi Constitutiile tarilor Musulmane. Dupa sa-mi spuneti si mie 🙂 in cate este prevazuta condamnarea la moarte pentru apostazie (trecerea de la Islam la orice alta religie).

      Sa aveti parte de Lumina ! Amin !

    • 112 elimar septembrie 3, 2012 la 12:32 am

      Nicoleta Moroiu, eu sunt convinsa ca arabul tau nu iti va recunoaste niciodata ce se intampla cu adevarat in lumea lor. Esti total dezinformata. Romania are desigur foarte multe defecte, si stim cu totii ce se intampla pe aici, insa nu se compara cu ce se intampla fetelor si femeilor arabe. sunt total lipsite de drepturi, sunt umilite, chinuite si ucise, iar bataia face parte legal din viata lor. Cateva cazuri de de rude care si-au violat nepoatele sau ficele au ajuns si pe la stirile noastre, si mai mult acele fetite au fost ELE CONDAMNATE LA MOARTE PENTRU CA SI-AU „DEZONORAT” FAMILIA. Fetele incep prin a fi condamnate de la 7 ani, baietii de la 9. Sau poate nu ai auzit de cazul cand o tanara araba a fost condamnata la moarte ptr. ca ea si cu prietena ei au fost atacate de niste conationali de-ai lor vrand sa le violeze. Fetele s-au aparat cu un cutit… si au reusit sa fuga, insa indivizii le-au urmarit si le-au prins din noi. In lupta lor pentru a scapa, una din fete l-a injunghiat pe unul din nemernici. Au scapat de ei… dar pedeapsa ei a fost moartea.
      Sau poate nu ai auzit cum intr-un liceu care luase foc au murit cateva adolescente pentru ca in valmaseala creata si-au pierdut broboada, motiv pentru care nu au fost lasate sa iasa din cladirea in flacari.
      INFORMEAZA-TE! Cu siguranta cei care comentam pe aici stim si noi cate ceva…

    • 113 apostolu septembrie 3, 2012 la 2:00 pm

      Asta e proaspata, ce zici e propagana sionisto-americana sau reala ?
      Pakistani Blasphemy Case Shifts as Cleric Is Arrested

  57. 114 Mara noiembrie 22, 2012 la 5:14 pm

    traiesc in franta de 1 an, am cunoscut fff multe femei musulmane si barbati prin intermediul unor cursuri de franceza, si toti din grupa mea si vreau sa sp 30 cati eram (doar eu si inca 3 fete eram de alta religie decat cea musulmana) erau casatoriti in familie, vreau sa sp veri, verisoare, chiar discutam asta intr-o pauza si noua ni se parea absurd sa te casatoresti la vasta frageda cu varul tau, cu care ai copilarit, una dintre ele mi-a sp chiar zambind ca varul ei avea inca de mult „panuri” cu ea. cat despre articol am vazut si auzit destule despre aceasta natie ciudata si salbatica, dar aceea ce e scris aici……….e strigator la cer, sper doar ca toate sa se termine, desi nu prea cred.

    • 115 Luciana august 7, 2015 la 7:04 pm

      Mara in Coran Allah interzice ca un barbat sa se casatoareasca cu o rudenie de a sa verisoara mama fiica sotia sotului siasa mai departe este haram … asa ca acesti oameni musulmani de care zici tu este o itimplare …sunt oameni care nu se conduc supa religie deoarece Coranul zice .. „Ve-ti fi arsi de focul iadului daca va veti casatori cu fiicele voastre ,verisoarele voastre, sotiile fratilor vostri ramase vaduve , matusele voastre „

  58. 116 Ali Habej ianuarie 17, 2013 la 10:36 pm

    Sunteti plin de ura si rautate, si va mai dati credinciosi si aruncati cu noroi in musulmani. Oameni prosti, si incuiati, Coranul nu invata pe nimeni sa ucida, femeia este centrul credintei, cea mai importanta fiinta pentru care barbatul trebuie sa faca toate sacrificiile posibile. Nu ati citit Coranul ! Si judecati toti musulmanii , in consecinta unor depravati care fac de ras, si mi-e rusine sa aud ca s-au nascut in religia asta, dar o sa plateasca ! Si voi veti plati pentru insulte, si nu numai. Pentru simplu fapt ca judecati, cand voi sunteti la fel de pacatosi si nenorociti ! Nu sunt catolici, nu sunt crestini care abuzeaza, care ucid? In fiecare zi puteti urmari asta la stiri ! Dar nu, voi aveti voie ! Sper ca sa deschideti ochii inainte de a fi prea tarziu, Dumnezeu iarta oamenii care gresesc si regreta, nu oamenii care judeca si tarasc in noroi cuvantul Lui !!!!! Allahu Akbar.

    • 117 apostolu ianuarie 18, 2013 la 12:07 am

      Dragule, sau mai bine zis draga Alina Miauu, la cat de bine te exprimi in romaneste sunt 90% sanse sa te fi nascut pe plaiurile Mioritice.
      Cea ce nu intelegi tu insa, este ca tot romanul stie cat rahat este in ograda ortodoxa.
      Nimeni nu ar fi interesat sa citeasca ce prosti fac credionciosii sau popii sau calugarii ortodocsi.
      Faptul ca si in alte culte se intampla tot felul de minunatii, devine insa interesant pentru ca mai usureaza sufletul ortodocsului.
      E o alinare pentru acesta sa stie ca si altii sunt la fel de pacatosi ca si el. 🙂
      De aici, pana la .. amenintarile tale puerile, este exact distanta dintre Credinta si extremism religios.
      Tu nu esti impacata si implinita nici in Allah, nici in Mahomed, nici in Quran pentru ca vorbesti impotriva acelei scrieri sfinte (macar pentru unii) !
      Esti un exemplu tipic de imbecilitate religioasa care agata dinamita de gatul omului, in speranta a 70 de fecioare.
      Pardon, probabil ca tie Domnul o sa-ti ofere 70 de feciori ! :)))

    • 118 ally aprilie 2, 2014 la 12:09 pm

      Bun raspuns. Eu nu sunt musulmana dar nu cred ca oamenii sunt buni sau rai in functie de religia lor. Credinta este in suflet iar faptele unui om nu au nici o treaba cu religia. Sunt destui ortodocsi pedofili, destui catolici pedofili, destui europeni si americani violatori. Cat despre valoarea femeii in celelalte religii…nu uitati regulile bisericii ortodoxe si nici cele ale catolicismului. Traim intr-o lume a barbatilor iar respectul lor fata de femeie depinde de nivelul de evolutie spirituala.

      • 119 apostolu aprilie 2, 2014 la 12:41 pm

        Mai sa fie ! Aproape ca sunt invidios, asa de bine ai spus-o ! 🙂 Pe bune !!!
        Dar tot trebuie sa mai adaug ceva.
        Eu ma isterizez cand se incearca ascnderea rahatului sub pres, indiferent de etnie sau religie.
        Si in toate religiile, in toate etniile, exista cate un rahat cu mot care pute ingrozitor, iar mie mi-ar place sa dispara!
        Pentru ca in mod cert o sa fiu intrebat de ce nu vorbesc si de Ortodoxie, va raspund de pe acum:
        – Incerc sa fiu impartial si fiind eu ortodox, adica „cel adevarat”, „unicul”, „cel drept” etc. imi dau seama ca o sa fiu „patimitor”, si nu in sens Biblic, ci in ala cu a tine partea cuiva ! 🙂
        Pe de alta parte, nenorocirea acestui blog este ca nimeni n-a venit sa ne spuna civilizat si argumentat, aratand lucrurile in contextul istoric, geografic, politic si bine inteles religios, care sunt patimile (tarele, pacatele etc.) de care sufera Biserica Ortodoxa si Autocefala Romana !
        Caci ele sunt si nu putine. 😦

    • 120 Andreea august 24, 2016 la 3:34 pm

      Daca sunteti asa de umani, de ce sunt femeile nu sunt egale cu barbatii, de ce merg in urma voastra si nu langa voi, de ce sunt mutilate genital, de ce sunt obligate sa umble acoperite si nu le permiteti sa se bucure de soare ca si voi, pe o plaja , de ce sunt biciuite sau lapidate desi si voi le inselati , de ce sa nu invete carte, sa socializeze , nu in carciumi ca voi, de ce sa iasa din casa doar insotite ? De ce atatea restrictii si violente ? Va e teana de ele ? Va este frica sa nu se inverseze rolurile in sicietate si in familie ? Va convine rolul de sefi pe care multi barbati nu il merita, pt ca multi sunt inferiori ca inteligenta ? Va este teama, este ? Lasilor !

  59. 121 cristinajderiu decembrie 10, 2013 la 8:33 pm

    Islamul nu e o religie. E doar o doctrina politica, bazata pe o ura de nedescris. Am citit o parte din coranul lor Si m-am scarbit. Ei vor fi Cei care vor omori crestinii care nu se vor converti. De Ce crestinii nu omoara pe Cei care nu vor sa-l urmeze pe Iisus? Pt ca Biblia noastra e Plina de pace Si iubire. Dumnezeu ne-a lasat Liberi, ne-a dat voie sa Alegem. Suntem liberi. Cine vrea sa asculte sa asculte cine nu va muri. Dar ei, musulmanii déjà au inceput sa omoare crestinii. Ei nu stiu Ce e aia iubire libertate Si pace. La moscheea lor, Sunt invatati cu ura Asupra crestinilor de mici. Iar femeia sa fie sub picioarele lor, ca doar Asa au citit in cartea lor. A stati ei nu stiu sa citeasca. In concluzie, fetelor, romancelor, vedeti-va de treaba boasts de Tara Si traditia voastra. Astazi va lasa cadou un lant de aur Dar Maine va vor ucide cu el. Take care!!!

  60. 123 Anonim decembrie 13, 2013 la 9:03 pm

    Este foarte naspa de fetele din arabia

    • 125 apostolu februarie 11, 2014 la 7:00 pm

      Tot felul de cretinoizi, de handicapati mintal, tembelizati de propaganda musulmana sau sionista, incearca sa ma convinga ca arabii nu si-au tras-o niciodata in cur, n-au violat niciodata minori/minore sau ca onor curlandezii evrei sunt de 1 milion de ori mai destepti sau mai sufletisti, decat poponarii europeni !
      La toti „anonimii” astia, va spun acelasi lucru: sa-mi beliti belengherul !

  61. 127 stefania octombrie 14, 2014 la 9:18 pm

    „DIN PRISOSUL INIMII VORBESTE GURA”, faptele , nu stiu de unde .
    Mamuca mea, femeie simpla de la tara, a crescut si din pacate ne a crescut si pe noi( 2 fete si 3 baieti ) cu „DATORIA FEMEII” si „RAU CU RAU DAR MAI RAU FARA RAU” . Nu am auzit niciodata de DATORIA BARBATULUI pana la sluja cununiei la Biserica la citirea APOSTOLUI, si, cu parere de rau, din cati oameni cunosc sau am auzit, pot spune ca nici pe degetele de la o mana nu am auzit vreunul sa fi auzit si pus in practica mai mult decat prima parte, cea cu DATORIA FEMEII.
    DATORIA BARBATULUI: SA SI IUBEASCA SOTIA SI SA O CINSTEASCA CA PE TRUPUL SAU. „CARE BARBAT NU SI IUBESTE TRUPUL?” Care barbat e domn daca pe sotia lui nu trateaza ca pe o doamna?
    MAMA, sarea intre noi si tata cand ne lovea (cand eram mici) si ar sari si in foc pentru noi, dar nu sar desparti de tata, mai usor sar lepada de noi decat de el (poate nu noi ci doar de mine). O viata traita in violenta si sa ti se para viata (desi a vazut la viata ei si oameni normali unde invatatura nu se preda cu pumnul), dar femeile acelea, sarmanele de ele, desi asta li se pare viata, ce au patimit ele sa patimeasca si copilele lor, nu le pot acuza. In schimb as aplica o lege din Vechiul Testament, cea cu „OCHI PENTRU OCHI…” DAR nu asupra lor, ci a „CAPULUI FEMEII” ( BARBATUL).
    CUM RABDATI FEMEILOR ? SI TOT EU RASPUND : ORI MOR, ORI ASTA E VIATA. PENTRU COPILELE ACELEA AR FI MAI RAU FARA MAMA LOR FIE EA SI ASA. LEGILE NOASTRE CONDAMNA LA INCHISOARE O FEMEIE CARE DUPA O VIATA DE CHIN, NEMAIPUTAND RABDA, ISI OMOARA SOTII, DAR LA ELE ESTE VREO VEMEIE CARE SI-A OMORAT SOTUL SI A MAI TRAIT? CUM PEDEPSESTI COPILELE CE AU FOST VIOLATE SI NU VIOLATORUL? DOMNILOR, FITI CAPI AI FAMILIILOR VOASTRE ORIUNDE TRAITI, SI NU VA MAI FI ASA CEVA PE LUME. Cer iertare daca deranjez pe cineva cu scrisul meu si sper sa nu aibe masca pe caciula „Vorba multa , saracia omului” SA TRECEM LA FAPTE

  62. 128 Norocel februarie 25, 2015 la 10:28 pm

    Buna seara. Sunt studenta la Stiinte Politice, in ultimul an si mi-am ales ca tema de licenta Conditia femeii in Islam si crestinism. Ati putea sa ma ajutati si pe mine cu recomandarea unei bibliografii pentru femeia musulmana in special ? Va multumesc

    • 129 apostolu februarie 26, 2015 la 7:34 am

      Pe situl Organizatie Mondiale a Sanatatii o sa gasesti materiale despre mutilarile genitale.
      Cauta pe situl ONU (?), ca eu nu mai stiu unde am gasit, ce conventii internationale au semnat tarile musulmane referitor la protectia mamei si copilului.
      Pentru ca in general NU le-au semnat !
      Constitutiile acestor tari, daca le gasesti in …engleza, spun si ele multe lucruri despre conditia femeii, chiar si prin omisiune.
      In rest Google sa traiasca, sper ca acum ofera mai multe referinte decat acum 10 ani cand scriam eu prima oara, despre acest subiect.

  63. 130 Norocel februarie 27, 2015 la 11:18 pm

    Multumesc din suflet pentru ajutor.

  64. 131 Mona martie 9, 2015 la 4:05 pm

    Asa ceva… Aiurea sotu meu e musulman, Dar nimik nu e adevarat ce ziceti voi aici, … Luati jos d pe net

  65. 133 kovacselvira45@yahoo.com iunie 19, 2015 la 1:57 am

    Sunt cei mai prostii sai bata dumnezeu de musulmanii

  66. 135 Luciana august 7, 2015 la 5:57 pm

    Subhanallah …. Oameni chiar nu pot sa inteleg de ce mereu trebuie sa scoateti la ivela niste lucruri care nu sunt pursisimplu nu exista …. Musulmanii sunt si ei oameni asa cum sunt si crestinii si catolicii si budistii …. Toti in primul rind suntem oameni…..
    DE CE MUSULMANII nu criticica pe retelele online tara in care traim religia noastra oamenii de aici din Romania Moldova etc … dar voi ii criticati …
    La noi se ucid familii surori frati parinti copii … se violeaza copile nevinovate ….

  67. 137 Luciana august 7, 2015 la 6:17 pm

    Nu condamnati dupa cateva cuvinte care nici nu sunt corecte nu condamnati pentu ca in pimul rand toti suntem oameni si trebuie sa nestimama asa cum suntem cu religia pe care o avem … Eu M-am convertit la Islam pentru ca am simtit ca aceasta este calea vietii .. nu pentu ca am sot musulman … nu pentru ca am iubit musulman … dar pentru ca asa ma simt cea mai protejata si cea mai fericita … cu credinta in Allah acelasi DUmnezeu in care credeti si voi pentru ca el este Milostiv si Indurator … el este Atotputernicul Si daca va este frica de Dumnezeu nu postati ceea ce nu este adevarat …. Iar Familiile Musulmane sunt cele mai fericite unde intradevar femeia este iubita .. stimata si tratata frumos …. unde domina liniste nostalgie … In fiecare padure sunt stricaciunni dar din cauza lor nu se strica toata padurea asa sunt si oamenii peste tot sunt oamenii rai necredicnciosi fara frica de Allah … Dar in ziua judecatii toti acesti oameni vor vi judecati …. dupa statistica 45 % in toata lumea sunt musulmani din care 20 % sunt convertiti la Islam … Acest numar ete un numar foate mare … Asa ca trageti concluzii … Si luati in considerare pentru toate faptele odata si o data o sa raspundeti …. Nu tatati asa lumea Musulmana tratatio cu stima asa cum va trateaza si ea …. Iar o femeie in Islam este cea mai fericita mai protejata cea mai iubita …. )))))

    • 138 apostolu august 7, 2015 la 7:18 pm

      Luciana, la romani neste o vorba veche: un mar stricat strica tot tot sacul de mere !

      • 139 Luciana august 8, 2015 la 1:17 am

        Domnule … eu observ ca dumneavostra sunteti un om cult … Daca majoritatea romanilor sunt stricati violeaza ucid persoaane nevinovate fura … inseamna ca si dumneavostra sunteti asa … nu nu inseamna acest lucru ….Noi aici vorbim despre lucruri reale nu despre vorbe … Va rog mult ar fi cel mai bine sa inchidem acest subiect aici … pentru ca e deprisos deoarece dumneavostra nu intelegeti care este opinia mea … si sunt dezamagita complet … pentru ca nu intelegeti ca nu conteaza ce suntem cum suntem …conteaza ca in primul rind suntem oameni si intro zi toti ne vom vedea la judecata… Asta conteaza cel mai mult … Imi pare rau ca nu intelegeti acest lucru .

      • 140 apostolu august 11, 2015 la 10:34 am

        Luciana, cum sunt eu, chiar nu are nicio importanta.
        Important este sa aratam ca extremele dauneaza, indiferent ca ele sunt generate/facute de romani, tigani, arabi, evrei sau …… chinezi !
        Pana la Judecata de Apoi, avem datoria sa judecam noi, aici pe pamant, toate formele de extremism.

      • 141 Luciana august 13, 2015 la 10:58 pm

        Domnule Apostolu …. Aici oricine poat sa arunce cu cuvinte frumoase … Dar faptele conteaza ci nu cuvintele. Noi nu trebuie sa judecam …Noi trebuie sa ajutam ca umea sa evina mai buna … Dumnezeu nu n-ea trimis pe pamant sa judecam … El este cel care o sa ne judece … Si de El trebuie sa ne fi frica …. Dar dumneavostra exagerat … SI nu aveti dreptate …. Suntem oameni toti suntem frati si surori trebuie sa ne respectam si sa fim oameni dar nu judecatori .

      • 142 apostolu august 14, 2015 la 6:19 am

        Draga Luciana, daca trebuie sa iubim si nu sa judecam, de ce se pedepseste apostazia cu moartea in tarile musulmane ? 🙂

      • 143 Luciana august 14, 2015 la 3:43 pm

        În funcție de cele cinci postulate enumerate mai sus, Legea islamică definește păcatele pe care ar putea să le săvârșească un musulman și pedepsele care i se aplică de către comunitate, în afară de pedeapsa divină. Dintre aceastea cele mai grave, numitele al-kaba’ir „marile păcate” ………..

        Editat de admin.

      • 144 apostolu august 15, 2015 la 2:59 am

        Chiar eram nedumerit ca nu apare un astfel de text.
        Trec peste copy-paste ! :)))
        Eu nu fac apologia crestinismului pe acest blog si in consecinta nu permit nici alora, indiferent de ce religie apartin, sa o laude pe a lor.
        Orice astfel de comentari vor fi sterse!

      • 145 Luciana august 15, 2015 la 6:05 pm

        Domnule Apostolu nici nu m-am asteptat la altceva din parte Dumneavostra … Mia-ti acordat o intrebare …. Ati primit raspunsul la intrebarea dumneavoastra … si dupa au fost sterse aceste comentarii .. Adica raspunsul la intrebarea care mi-ati acordato … Acest lucru inseamna nerespect fata de religia musulmana in primul rand si fata de mine . Nu cred ca acest lucru este specific unui barbat adevarat … ))))

      • 146 apostolu august 15, 2015 la 8:13 pm

        Noroc ca stateam pe scaun. Altfel ma tavaleam pe jos de ras. 🙂
        Condamnarea la moarte pentru motive religioase, in speta pentru apostazie, inseamna lipsa de respect fata de Creatie, indiferent cum il numim pe Creator: Dumnezeu, Alah …etc. !!!
        Ati afirmat ca doar „Dumnezeu” are dreptul sa judece, dar aici pe pamant, apostatul musulman este condamnat la moarte de tribunale religioase. 😦

      • 147 Luciana august 16, 2015 la 12:17 pm

        Da deoarece in Coran este scris acest lucru …. Si musulmanii urmeaza Coranul …. Allah e Milostiv si Indurator … Dar el nu ii accepta pe necredinciosi convertirea unui musulman la o alta religie este haram … este cel mai mare pacat … Allah e foarte bun cu toti ,noi ne iarta toate greselile ,me iubeste pe fiecare dintre noi … Dar acest lucru este de neiertat . Va explic aceste lucruri domnule apostolu dar inteleg ca explic degeaba deoarece dv oricum nimic nu intelegeti sau pursisimplu nu doriti sa intelegeti … si cel mai bine ar fi daca e asa nu mai comentati aici degeaba .

      • 148 apostolu august 16, 2015 la 4:10 pm

        Degeaba comantezi tu, Luciano, pe blogul MEU !
        „Iubirea” pe care o propovaduiesti tu, este URA malefica, bolnava, fata de tot ce este diferit de voi, de musulmani !
        Dar Iisus ma invata sa te iubesc si pe tine, sa intorc si celalalt obraz, chiar daca esti in pacat.
        Inteleg ca ai o adresa de net mascata, ca n-ai un nume real, ca esti o propagandista a islmismului radical, poate chiar a Statului Islamic.
        Si mai inteleg ceva, ca o sa trebuiasca sa va bateti cu Mossadul ca sa-mi luati gatul! 🙂
        Oricum aia v-au luat-o inainte, ma ameninta de ani buni ! :)))

      • 149 Luciana august 17, 2015 la 8:13 am

        Domnule Apostolu nici nu mai vreau sa comentez aici pe blogul dumnevostra penru ca oricum dv nu intelegeti nimic … Dar poate ceilalti oameni care vor vedea vor intelege cat de cat ceva … La musulmani nu este ura …la musulmani este iubirea iar Allah este cel care ne daruieste acest lucru de zi cu zi … eu nu am zis ca va voi lua gatul … e un lucru anormal ce vorbiti dumneavoastra …dar cine va ameninta pe dumneavostra sau ce aveti in trecut chiar nu ma intereseaza si nu are nici o legatura laa tema pe care o discutam noi .

      • 150 apostolu august 17, 2015 la 1:45 pm

        4 blogari musulmani moderati ucisi in India pentru ca erau impotriva Jihadului etern. Alti 2 in Egipt.
        Suniti care omoara shiiti si invers, in toata lumea musulmana.
        Un „stat” Islamic care practica decapitarile si crucificarile televizate.
        Kaddafi sodomizat si apoi ucis.
        Femeile musulmane violate, sunt ucise de rude.
        Nici intre voi musulmanii nu va iubiti !!!
        Cat despre dumneavoastra ce sa zic ?
        O farisee: pantaloni colanti, decolteuri, petreceri cu barbatii la restaurante … un profil perfect de musulmana dedicata ! :))))

    • 151 Adriana august 24, 2016 la 2:51 pm

      Esti sigura ca este asa ? Poate tu esti un caz fericit . In Egypt inca se practica mutilarea genitala feminina, iar presa britanica a scris mereu despre numeroasele cazuri de septicemie sau chiar moartea fetelor supuse acestui ritual salbatic.Vorbesc despre fetele din familiile musulmane care traiesc in UK.Crezi ca toata lumea minte ca sa ii discrediteze pe arabi ? De ce sa nu recunoastem ca foarte putini dintre ei sunt scoliti , iar cei mai multi urasc femeile si doresc sa aiba un control total asupra vietii lor. Exista si la romani multe prostii si acte de denigrare a femeilor: ca femeia este jumatate de cruce iar barbatul cruce intreaga, ca barbatii sunt inocenti saracii, dar sunt provocati de femei si nu pot rezista ispitei.Chiar justitia noastra condamna mai aspru o femeie care isi ucide sotul – calau, decat pe un barbat care isi ucide in bataie sotia.Cred ca o mare parte din vina o are religia, si crestin-ortodoxa ca si cea musulmana, ambele fiind create de barbati in perioada patriarhatului. Barbatii nu vor sa piarda puterea conferita lor de multe generatii de catre religie si traditii. Acesta este purul adevar. Nici un barbat nu suporta superioritatea unei femei, orgoliul lor prostesc, cultivat de generatii si indus in capul baietilor chiar de propriile mame , sufera imens. In loc sa fie mandri ca au o nevasta frumoasa si inteligenta, ei incearca sa o ingradeasca, trimitand-o la bucatarie sau aruncandu-i pe umeri toate grijile casei si ale copiilor, in timp ce ei se lupta cu tuica si vinul in carciuma. E corect ? Exista vreo solutie ? Nu, atata vreme cat femeile, ma refer in special la romance, accepta aceste umilinte doar de dragul calitatii de a fi ” doamna maritata ” si nu femeie singura, pe care societatea noastra inca inapoiata o dezavueaza, preocupata doar de curiozitatea țățească ” asta cu cine s-o culca oare ?” Daca romancele ar fi mai curajoase sa infrunte soacra, lumea rauvoitoare din jur si insusi sotul prost crescut, poate s-ar mai schimba ceva. Este insa o chestiune care va dura generatii de aici inainte. Ce parere aveti, am dreptate ?

  68. 152 Luciana august 7, 2015 la 6:29 pm

    anamaria
    Musulmanii sunt cele ma credincioase persoane care tin la religia lor foarte mult si asta esste viata lor …Iar multe femei domnisoare care se catresc cu musulmani sunt hotarite sa treaca la islam deoarece isi iubeste nespus de mult sotul si intelege ca nu exista o famile cu doua religii diferite in viata mereu cineva trebuie sa cedeze sau sotie sau sotul …. Muslmanii cred in Isus Hristos cred in Maria mama lui Isus Hristos In coran este scris foarte multe despre profetul Iusus si Maria mama lui …. dar noi musulmanii stim ca ultimul pofet trimis de Allah a fost Muhammed Aleihu A Salam. Iar Coranul este considerata Cartea Sfanta trimisa de Allah in care nici pana in ziua de azi nimeni nu a reusit sa schimbe un cuvant care pe vecia va ramine ultim si unica Carte Sfanta care intredevar este cu poruncile luii Allah si cu ceea ce a dorit el sa ajunga la oameni … Ishallah ( D-ea Domnul) Sa intelegeti ceea ce am scris si sa intelegeti ca toti suntem oameni si trebuie sa ne stimam si sa ne iuim reciproc indiferent de religie ..indiferent de tot … Si sa stim ca Dumnezeu tot vede si tot aude ….))))

  69. 154 Kriss august 17, 2016 la 5:05 pm

    In Egypt se practica taierea clitorisului 90% dar in orientul mijlociu mai putin chiar foarte putin
    ..de asta majoritatea femeile aici sunt curve 😂😂😂

  70. 156 ilia februarie 4, 2017 la 5:58 pm

    Oaoleo mi s-a facut paru maciuca. Precambrieni domnule, parol.

  71. 157 Giuli mai 15, 2019 la 11:55 am

    Tocmai ce am citit cartea „Not without my daughter” și am ramas efectiv șocată. Ceea ce am aflat și pe această pagină a adus încă un plus șocului meu. Ce mi se pare la fel de strigător la cer pe lângă abuzurile aduse femeilor născute și crescute de religia musulmană este faptul că ei (musulmanii) mai au și pretenția sa vină într-o țară Europeana, sau care are o altfel de credință decât cea musulmană, și are pretenția să traiască în noua țară tot după legile lor nebune. Dar dacă tu te duci la ei în țară nu vei putea niciodată trăi după legea și religia ta (ortodoxa, catolica, etc). Ar trebui să poată trăi în țările noastre după religia și legile noastre. Dacă vor să se omoare acolo între ei, treaba lor. Nu zic ca e un lucru bun să trăiască în halul în care o fac, dar măcar să nu mai răspândeacă asta prin toată lumea, și să nu îi mai ‘ademeneasca” și pe cei (cele) mai naivi (naive) către dezastrul lor religios.Sunt o feministă înrăită chiar dacă am doar 21 de ani și mă gândesc cu groază că sunt femei/fetițe, violate, bătute și mutilate pe viață iar ele acceptă doar fiindcă așa au fost învățate de mici și cel mai probabil fiindcă nu cunosc alt mod de a trăi pe lumea asta decât cel în care femeia trabuie să fie sclava barbatului, proprietatea lui și obiectul cu care el își satisface plăcerile. E pur și simplu dezgustător și horror să fii nevoită să trăiești o asemena viață! Si ca să se știe, în apărarea mea, am cunoscut un caz real când eram mai mică, pe care la rugămintea mea mi l-a povestit mama de curând, fiindcă ea îl cunoștea mai bine. O prietenă mai îndepărtată de a mamei s-a îndragostit de un turc și după ce au trăit câțiva ani în România și au avut o fetiță, au mers în vizită în Turcia la părinții lui și nu s-a mai auzit nimic după de cele doua, mamă și fiică. Evident că erau ținute fără voia lor în Turcia, dar cu ajutorul niște muncitori români care lucrau la o construcție fix vis-a0vis de casa unde erau prizoniere cele 2 au reușit să fugă și să se ascundă în România. Nu au putut să se refugieze la părinți de teamă să nu fie găsite de turc, care a încercat de mai multe ori să le caute, și s-au refugiat la o familie bună la suflet, vecină cu fratele mamei. Mă bucur enorm pentru ele că au reușit să plece din acel infern, dar oare câte nu sunt fix în acest moment maltratate, violate sau închise în casă fără măcar o fărâmă de speranță? Cât mai poate îndura lumea asta un asemena comportament fără să facă nimic?


  1. 1 psychoterapia Trackback pe octombrie 1, 2018 la 3:40 am

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.




Blog Stats

  • 106.425 hits

Categori

Arhive

counters for web pages

Top Clicks

  • Niciunul

Introduceti adresa de Email aici.