De ce nu este dl. Negara democrat

(Postul a suferit editari minore necesare pentru a nu crea confuzii)

Am primit de la D-l Dr. Sorin Platon, moderatorul grupului „Cafeneaua politica”, o invitatie de a fi membru al grupului de discutii, lucru pentru care ii multumesc. Desi acest grup de discutii este sub egida „social democrata”, eu am principii foarte clare crestin-democrate. Sunt membru al PNTCD din 22 Dec.1989.

Voi explica acest punct de vedere al meu crestin-democrat, asa cum l-am primit prin „viu grai” de la poetul si senatorul Ioan Alexandru, venind cu argumente anti social-democratice.

(Necesare) Fiindca social-democratia nu-si are „radacinile” in traditiile crestine ale poporului roman.

Si voi explica acest lucru:

1).In primul rind social-democratia, asa cum a venit ea in Romania prin refugiati din Impreiul Rusesc, ca Dobrogeanu-Gherea, nu-si are redacinile in traditiile politice ale neamului romanesc. Acesti refugiati vin in Romania in urma pogromurilor dezlantuite de autoritatile tariste la Chisinau si Odesa la sfirsitul sec. al XIX-lea si inceputul sec. al XX-lea. In cartea sa „Demonii”, Destoievski explica din punct de vedere pragoslavnic (adica crestin ortodox-rusesc), natura nefasta asupra sufletului poporului rus a miscarilor „social-democratice” din Rusia.

2). Nu stiu citi dintre dumneavoastra ati citit cartea lui Karl Kautzky cu privire la „Originile Crestinismului” ? Karl Kautzky un social-democrat german elev si prieten a lui Karl Marx.Karl Kutzky, unul din fondatorii SPD ( Partidului social-democrat din Germania) care abia in 1919 se leapada de „dictatura proletariatului” a lui Lenin, insa el pastreaza din gindirea lui Karl Marx. Karl Kautzky este si conducatorul Internationalei a II-a, din care se va desprinde mai tirziu Internationala a III-a comunista.

3). Social-democratia actuala din Romania, (se manifesta prin) ambele sale variante PD si PSD, (care) sunt desprinse din FSN.

Mai precis FSN are la baza acel grup al celor 6 (sau acel „Comitet de Salvare Nationala”, ce-i facea loby lui Ion Iliescu la radio Europa Libera ). Din acel grup facea parte si Corneliu Manescu. Despre Corneliu Manescu, evreu-comunist, fost senator FSN 1990-1992, aduce marturie pastorul Richard Wurmbrand, si el evreu-crestin, (marturie) pe care a facut-o la 10 aug.1967 in fata Congrasului SUA, la Comisia „Un-Activities” . Comisia „Un-Activities” a functionat in cadrul Congrsului american intre 1936-1975 si avea ca scop sa dizolve si sa distruga orice activitate subversiva din SUA. Dupa 1950, ca urmare a izbucnirii razboilui rece, aceast comitet avea rolul de a depista si distruge orice activitate comunista pe teritorul SUA.

4)Am ramas blocat cind am auzit la televiziunea germana, la sfirsitul unui congres al SPD ca s-a cantat „Intenationala” asa cum se cinta pe timpul lui Gheorghiul Dej in Romania, si eram obligati si noi sa o cintam la scoala ? NU MI-AM CREZUT URECHILOR ?!

Acestea ar fi foarte pe scurt argumentele mele impotriva social-democratiei, in cazul Romaniei, a Poporului Roman, si a suferintei acestui popor ca urmare a comunismului ce a existat la noi.

Cu stima,

Victor Negara

0 Răspunsuri to “De ce nu este dl. Negara democrat”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Blog Stats

  • 104.888 hits

Categori

counters for web pages

Top Clicks

  • Niciunul

Introduceti adresa de Email aici.


%d blogeri au apreciat: