De ce nu este dl. Negara democrat

(Postul a suferit editari minore necesare pentru a nu crea confuzii)

Am primit de la D-l Dr. Sorin Platon, moderatorul grupului „Cafeneaua politica”, o invitatie de a fi membru al grupului de discutii, lucru pentru care ii multumesc. Desi acest grup de discutii este sub egida „social democrata”, eu am principii foarte clare crestin-democrate. Sunt membru al PNTCD din 22 Dec.1989.

Voi explica acest punct de vedere al meu crestin-democrat, asa cum l-am primit prin „viu grai” de la poetul si senatorul Ioan Alexandru, venind cu argumente anti social-democratice.

(Necesare) Fiindca social-democratia nu-si are „radacinile” in traditiile crestine ale poporului roman.

Si voi explica acest lucru:

1).In primul rind social-democratia, asa cum a venit ea in Romania prin refugiati din Impreiul Rusesc, ca Dobrogeanu-Gherea, nu-si are redacinile in traditiile politice ale neamului romanesc. Acesti refugiati vin in Romania in urma pogromurilor dezlantuite de autoritatile tariste la Chisinau si Odesa la sfirsitul sec. al XIX-lea si inceputul sec. al XX-lea. In cartea sa „Demonii”, Destoievski explica din punct de vedere pragoslavnic (adica crestin ortodox-rusesc), natura nefasta asupra sufletului poporului rus a miscarilor „social-democratice” din Rusia.

2). Nu stiu citi dintre dumneavoastra ati citit cartea lui Karl Kautzky cu privire la „Originile Crestinismului” ? Karl Kautzky un social-democrat german elev si prieten a lui Karl Marx.Karl Kutzky, unul din fondatorii SPD ( Partidului social-democrat din Germania) care abia in 1919 se leapada de „dictatura proletariatului” a lui Lenin, insa el pastreaza din gindirea lui Karl Marx. Karl Kautzky este si conducatorul Internationalei a II-a, din care se va desprinde mai tirziu Internationala a III-a comunista.

3). Social-democratia actuala din Romania, (se manifesta prin) ambele sale variante PD si PSD, (care) sunt desprinse din FSN.

Mai precis FSN are la baza acel grup al celor 6 (sau acel „Comitet de Salvare Nationala”, ce-i facea loby lui Ion Iliescu la radio Europa Libera ). Din acel grup facea parte si Corneliu Manescu. Despre Corneliu Manescu, evreu-comunist, fost senator FSN 1990-1992, aduce marturie pastorul Richard Wurmbrand, si el evreu-crestin, (marturie) pe care a facut-o la 10 aug.1967 in fata Congrasului SUA, la Comisia „Un-Activities” . Comisia „Un-Activities” a functionat in cadrul Congrsului american intre 1936-1975 si avea ca scop sa dizolve si sa distruga orice activitate subversiva din SUA. Dupa 1950, ca urmare a izbucnirii razboilui rece, aceast comitet avea rolul de a depista si distruge orice activitate comunista pe teritorul SUA.

4)Am ramas blocat cind am auzit la televiziunea germana, la sfirsitul unui congres al SPD ca s-a cantat „Intenationala” asa cum se cinta pe timpul lui Gheorghiul Dej in Romania, si eram obligati si noi sa o cintam la scoala ? NU MI-AM CREZUT URECHILOR ?!

Acestea ar fi foarte pe scurt argumentele mele impotriva social-democratiei, in cazul Romaniei, a Poporului Roman, si a suferintei acestui popor ca urmare a comunismului ce a existat la noi.

Cu stima,

Victor Negara

Anunțuri

0 Responses to “De ce nu este dl. Negara democrat”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
Blog Stats

  • 92,020 hits

Categori

Comentarii recente

Dumitru Rusu pe Din …ula in …ula,…
Anonim pe Genialul OHA !
Dumitru Rusu pe Ce este terorismul european…
Anonim pe Implozia sistemului
Dumitru Rusu pe Erdogan şi Polibius

RSS Sec si de la capat

counters for web pages

Introduceti adresa de Email aici.